Goran je prvo sve negirao, ali je na kraju priznao da su imali romansu.

-Kad sam došao u Šibenik iz Amerike prošlog leta, izašao sam u grad da se opustim sa svojim prijateljima. Te večeri je u tom kafiću bila i Mirela Rupić koja mi se javila jer se nismo videli od Osnovne škole.

 

 

 - U Americi mi strašno fali moje društvo i kako jako puno radim, nemam vremena za zabavu, na način na koji  to rade ljudi u Hrvatskoj. Zbog umora I vremenske razlike alkohol je na mene izuzetno delovao.

 Višnjić je potom dodao:

 - To naravno nije nešto čime se ponosim, ali spreman sam da snosim posledice za svaki svoj čin. Što se tiče pojedinosti, verujte, ničega se ne sećam. Samo znam da nikada ne bih napravio nešto slično u normalnom stanju. Mirela Rupić mi nije privlačna žena - rekao je Goran.

Iako je bilo ružno ono što je izgovorio za Mirelu, Goran je bio potišten i pravdao se da nikako nije želeo da povredu osobu koju najviše voli, svoju ženu. Rekao je i  da ga je Mirela nazvala naknadno i obavestila ga da je u petom mesecu trudnoće, da je on otac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @goran_visnjic_mylife_

 

- Prvo je zvala često i pokušavala da preti. Rekao sam Ivani za šta me optužuje i pustio joj poruku u kojoj  Mirela Rupić preti da će mi razoriti brak i da ja procenim koliko košta da ona ćuti, 200.000 eura ili dva miliona eura. 

Goran dodaje da je Ivana nakon toga nazvala Mirelu.

Mirela joj je spustila slušalicu kada je Ivana objasnila da je njen brak na čvrstim temeljima, da bi ga mogla da ga uništi jedna takva osoba. Kako nije htela saslušati do kraja, Ivana je Mireli ostavila poruku u kojoj joj je rekla da nije ni prva ni zadnja osoba koja se služi ovim oružjem i  pokušava doći do poznate osobe za puno novca i pet minuta slave. Na kraju joj je rekla i kako joj je žao deteta koje ima takvu majku.

- Naravno da nije bila ljubazna ni fina prema njoj u toj poruci, ali tko bi bio na njezinom mjestu - tvrdio je Goran o navodnim Ivaninim telefonskim prietnjama Mireli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @goran_visnjic_mylife_

 

Nije znao je li dete njegovo i rekao je da će to potvrditi DNK analiza. Višnjić je na kraju odlučio priznati dete pre rezultata DNK testiranja. Mirela i Goran su se godinama kasnije prepucavali preko medija i pretili sudskim tužbama da bi se na kraju sve smirilo.

Glumac je 2019. godine u društvu ćerke  prošetao Stradunom. Držeći se za ruke te nisu skidali osmijeh s lica. Pre Dubrovnika, on je bio u Grčkoj sa njom i podelio je slike ina društvenim mrežama. Mnogi su tada primetili d Lana nestvarano liči na njega.

 

 

Inače, Goran je od 1999. godine u braku s Evom (Ivanom) Vrdoljak s kojom ima dvoje usvojene i jedno biološko dete.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".