Nakon pobede u prvom sudskom sporu, Novak Đoković ponovo ima probleme sa vizom s obzirom na to da ju je poništio australisjki ministar za imigracije Aleks Hok putem svog diskrecionog prava.

- Hajde da vidimo šta će biti sa tim, sutra ćemo znati nešto više jer je definitivno bilo različitih odluka poslednjih nekoliko sedmica. Želim da kažem povodm te situacije u Australiji da su to njihova pravila. Ali iz onoga što ja znam je to da ako mu je odobreno izuezće da bude u ovoj zemlji i radi šta želi, onda treba i da gira. Ako izuzeće nije validno ili nešto drugo nije po pravilima, ona svaka zemlja ima pravo da ti zabrani ulazak. Znam da je ministar rekao "ne" ponovo, ali nisam čitvao ništa više o tome. To je ono što me znaima pravi razlog za to. Da li je on samo rekao da ne želi da ga pusti ili postoji pravni razlog za to? Pretpostavljam da ćemo više znati nakon saslušanja. - istakao je ruski teniser Danil Medvedev.

On ističe kako situacija oko Đokovića neće promeniti njegovu pripremu za prvi grend slem sezone ili svaki meč posebno, dodajući da postoji mogućnost da se sastane sa Novakom u finalu ukoliko on zaigra na turniru.

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".