Na mestu ovog stravičnog događaja nekolicina šokiranih građana u neverici je gledala u porodičnu kuću gde je sin presudio roditeljima.

- O njemu znam toliko da se uvek okolo vozikao biciklom i bio čudak. Kada bi mu u lice pogledali, videli bi u najmanju ruku čudan, tupi pogled. Iz pogleda mu se uvek moglo videti da samo čeka kada će napraviti neko sr..... O pokojnim roditeljima malo znam, tek toliko da su bili divni, porodični ljudi i još radno sposobni. Voleli su šetati zajedno. Nisam čuo nikakav pucanj i mogu samo nagađati na koji način je to učinio svojim roditeljima. To je strašno i ne mogu verovati da se to dogodilo u mom kraju- rekao je jedan mlađi Puljanin.

Foto: D. Dozet

 

Uviđaj u toku 

Istarska policija stigla je na mesto zločina oko 16.15 časova kada su i pronašli mrtve osobe u kući, a osoba koja se dovodi u vezu s tom tragedijom nalazi se u policijskoj stanici. Reč je o 30-godišnjem muškarcu koji je digao ruku na svoje roditelje. Potparol PU Istarske, Suzana Sokač na mestu događaja rekla je kako će se tek nakon završenog uviđaja znati tačno vreme smrti, a o motivu i načinu ubistva nije govorila.

- Sumnja se na nasilnu smrt, a više informacija zna će se po okončanju uviđaja. Naložiće se obdukcija tela nakon čega će se znati vreme i uzrok smrti. Svi su bili u krvnom srodstvu - rekla je Sokač.

Dodala je da policija nije ranije imala prijave na toj adresi zbog narušenih porodičnih odnosa, ali i to da je počinitelj inače poznat policiji po određenim postupcima o kojima, zbog istrage nije htela govoriti. Sin je, kako kažu komšije, živeo u istoj porodičnoj kući, a njegova sestra nije živela na istoj adresi. Pojavile su se informacije među meštanima tog naselja da se ubistvo dogodilo još sinoć, ali policija za sada nije o tome govorila. Više informacija biće će poznato u subotu. 

(24sata.hr)