Danina Jeftić bila je udata za biznismena, kojeg je ludo zavolela, a koji je bio sa našom poznatom pevačicom. Srbija je brujala o njihovoj ljubavi, a zatim je usledio, kako su domaći mediji opisali, težak razvod od kojeg se popularna Rosa iz “Montevidea” jedva oporavila.

Atraktivnu crnokosu glumicu, Daninu Jeftić publika pamti kao Tirketovu devojku iz filma “Montevideo, Bog te video”, a ona je doživela veliki krah kada je napustila Srbiju zarad ljubavi, pa se potom razvela od producenta, menadžera i biznismena Aleksandra Kukanjca.

Foto: N. Skenderija

 

Inače, on je bio u vezi sa našom popularnom pevačicom Aleksandrom Radović, ali je njihova emotivna avantura bila kratkog daha, pa je nakon raskida Aleksandar uplovio u vezu sa Daninom, a Aleksandra sa Aleksandrom Zeremskim.

Nakon više uspešno realizovanih uloga, Danina je 2013. godine rešila da napusti karijeru zbog osnivanja porodice, na određeno vreme. Glumica se pred crkvenim oltarom udala 2013. u Beogradu za menadžera i biznismena, a ubrzo su dobili sina Maksima. Kada je njihov sin napunio 8. meseci, Danina i Aleksandar spakovali su kofere i otpočeli novi život u Sidneju, u Australiji, gde je, prema pisanju medija, Danina i odrasla.

Foto: ATA images

 

- Svesno sam napravila puazu u glumi jer sam htela da se posvetim detetu. Nisam mogla da izablansiram brigu o maloj bebi i snimanja koja traju 13 sati. Sa osam devet meseci Maksimovih smo otišli u Australiju da bi kad već ne radim mogli da uživamo, da boravimo na lepim plažama i uživamo u sunčanom vremenu. Želela sam da kao mali upozna i engleski jezik i da poput mene nauči da se integriše u različite kulture - ispričala je svojevremeno Danina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danina Jeftic (@danina12)

Nažalost, njihova sreća bila je kratkog daha, te su se usled bračnih problema i nesuglasica, glumica i biznismen razveli nakon godinu dana braka, pa se ona vratila u Srbiju. Prema tadašnjem pisanju, Danina je ocu svog deteta i bivšem mužu zabranila da viđa Maksima.

 

Nakon pauze Danina se vratila svom glumačkom pozivu, pa je možemo videti u mnogobrojnim televizijskim ostvarenjima kao što su: "Igra sudbine", "Klan", "Kamiondžije", "Dođi juče" i "Azbuka našeg života".

(Blic/Espreso)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".