Mnogi su mišljenja da čuveni supermodeli poput Naomi Kembel, Kejt Mos i drugih nikada neće dobiti dostojne naslednice.


Međutim, čini se da ovo mišljenje više ne važi, jer upravo našu manekenku Bojanu Krsmanović nazivaju novom Sindi Kraford, a lepotica iz Beograda i te kako gradi ne samo karijeru u regionu, već je za nju čuo i svet.

Porede je kako sa Sindi, tako i sa Sofijom Loren, a u svet mode ušla je sa samo 14 godina zahvaljujući sestri koja je dizajnerka.

Međutim, početak nije bio lak. Kako je sama svojevremeno priznala, u školi su je drugari ismevali zbog visine i malog broja kilograma. Kada je sa 15 godina dobila prvi angažman u inostranstvu, na Nedelji mode u Atini, počela je da stiče samopouzdanje.

Foto: ATA images

 

Bojana koja često dolazi u rodni Beograd pre nego što je uplivala u modni svet rekla je koleginicama na fakultetu da će "uspeti i da planira da proslavi svoje ime".

Što je rekla, to je i učinila, krenula je od jasne odluke i stigla do cilja. Čim je rešila da će uspeti, usledile su kampanje za "Guess" , "Lise Charmel Antinea" i čuveni  "Sport illustrated" koji ju je spojio sa Irinom Šajk, ali i sa Ešli Grejem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Krsmanovic (@bojana)

Ona je, inače postala prva Srpkinja koja je nakon Ane Ivanović sarađivala sa čuvenim brendom. "Sport illustrated" joj je dao nadimak Bo i proglasio jednom od najboljih debitantkinja.

Nakon što se dokazala u Evropi, Bojana je poželela da osvoji i Ameriku, pre svega NJujork koji je jedan od svetskih centara mode, a prvi korak na tom putu bila je saradnja sa brendom "Guess" u Barseloni koja se nastavila u Los Anđelesu.

Bojana najveći deo vremena provodi u inostranstvu snimanjući kampanje za kupaće kostime, a ne libi se da svoje raskošne obline pokaže i na Instagramu na kom je prati više od 353.000 ljudi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Krsmanovic (@bojana)


Inače, Bojani su pojedini ljudi iz sveta mode sugerisali da smrša zbog karijere, ali ona je na to nikad nije pristala, te su vremenom upravo obline postale njen zaštitni znak, ali i mladež kod usne kao što ga ima Sindi Kraford.

Galerija:

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".