Poznato je da je svojevremeno, sin Željka Ražnatovića Arkana imao je niz sukoba sa svojom maćehom Svetlanom Cecom Ražnatović, koju je žestoko napadao putem društvenih mreža, a čitava situacija imala je i sudski epilog.

 

 

Kako je "Blic" pisao pre nekoliko godina, Arkanova udovica odlučila je da tuži Vojina, zbog navodnih uvreda, pretnji i provokacija koje je plasirao u javnost putem društvenih mreža. Poznato je da ju je provocirao, davši joj epitet "srpska maćeha”, a nakon najnovijih vesti koje je Vojin objavio, Svetlani neće biti nimalo svejedno.

 

 

Naime, budući da u Srbiji nije boravio dvedeset godina, mnogi su se iznenadili kada je sin Željka Ražnatovića objavio da na jesen ove godine konačno dolazi u Srbiju.

Foto: N. Skenerija, T. Ćirić

 

 

Mnogi spekulišu da li će tom prilikom, kada se vrati, Vojin susresti sa Veljkom i Anastasijom, za koje je rekao da nije ni u kakvim odnosima, što ostaje vreme da pokaže. S druge strane pretpostavlja se da Ceci neće biti prijatno ukoliko nakon toliko zategnutih odnosa i izrečenih uvreda, Vojim pokuša da ostvari kontakt sa polubratom i polusestrom.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".