Jupiter će biti posebno aktivan i doneće najveće promene Ovnovima. Astrolozi predviđaju da će tekuća godina za njih biti ogromna prekretnica.

Ekspanzivni Jupiter prelazi u vaš znak 10. maja prvi put u poslednjih 10 godina – što 2022. čini jednom od najvažnijih godina za Ovnove.

Jupiter se smatra dobrom planetom, tačnije planetom rasta i srećnih okolnosti. On donosi hrabrost preuzimanja rizika, uvećava vaše ciljeve i snove i tako će biti sve do 28. oktobra.

Foto: Depozitfoto

 

 

Zahvaljujući Jupiteru očekuju vas promene u svim sferama, od pravca u karijeri, odnosa s ljudima do emotivnih veza i odnosa. 

Ovnovi koji nisu pronašli svoju srodnu dušu mogu da se raduju. Ovo će biti njihova godina.

Imajte na umu, ipak, da ove promene  možda neće teći na način na koji očekujete. Jupiter će prva četiri meseca 2022. provesti u Ribama i vašoj 12. kući zatvaranja, što bi moglo da prouzrokuje i neke teške emocije. Ovo će za biti put prepun iskušenja, ali i oporavka, a ponoviće se još jednom od 28. oktobra do 20. decembra

Tokom narednih nekoliko meseci, astrolozi vam savetuju da zavirite duboko u sebe i realno sagledajte svoje ciljeve i želje. Analizirajte sve segmente života, jer je ovo vaš period, a odluke koje budete donosili će vam uglavnom doneti samo dobre stvari.

(Najžena)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".