- Imao sam nepunih godinu dana kada je Toma preminuo 1991. godine. Znao sam njegove pesme iz raznih izlazaka po kafanama i sa slavlja. Dok sam bio u pubertetu, voleo sam da slušam njegove pesme, ali me nisu tada zanimale dogodovštine iz Tominog života. NJegovi hitovi bili su sastavni deo kafanskog repertoara ili rođendana, kao i dočeka Nove godine i slava. Uz njegove pesme svi smo proživljavali lične patnje zbog neuzvraćenih ljubavi - rekao je glumac za navedeni portal. 

Foto: Z. Knežević

 

On je na samom početku snimanja shvatio da mora da se pomuči zbog ovog glumačkog izazova:

- Pokušao sam da pronađem neke svoje emocije slušajući Tomine pesme. Analizirao sam tekstove, jer je on tu bio najiskreniji i najviše je davao sebe. Živeo je boemskim životom. Sedeo je sa prijateljima u kafani do šest ujutru, a posle toga je sam odlazio kući. Nosio je u sebi neku čudnu tamu, pa sam zato rešio da njegovom liku priđem sa druge strane, ne kroz intervjue i legende - kaže Milan.

U vreme kada je Toma Zdravković preminuo, Milan je tek započinjao svoj život. Nije ni slutio da će mu se život jednog dana ukrstiti sa ovim legendarnim pevačem.

- Rođen sam u Beogradu, a odrastao na Mirijevu. Tamo sam upisao Osnovnu školu "Despot Stefan Lazarević", u koju sam išao sve do sedmog razreda. Tada sam se sa roditeljima i braćom preselio na Banovo brdo, pa sam školovanje nastavio u OŠ "Filip Kljajić". Omiljeni predmeti u školi su mi bili srpski, matematika, geografija i istorija. Nisam bio problematičan đak, ali sam više voleo da budem u dvorištu i da se igram sa drugarima nego da sedim i da učim - ispričao je glumac.

(Informer)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".