- Bio je četvrtak, 11. januar 2001, pet minuta pre ponoći, kada mi je doktor LJubić pokazao devojčicu kojoj je već bilo određeno ime Lenka. Pola sata kasnje, okupanu i lepu, doneli su mi je u apartman. Gotovo neverovatno, onog trenutka kada sam je stavila na rame, na televiziji je počela dokumentarna emisija o Lenki Dunđerski. Osećaj divljenja koji sam imala gledajući je tada kako spava u mom naručju ostao je do danas isti. Nisam se divila samo njoj, već i sebi jer sam rodila nešto tako savršeno ‒ pričala je svojevremeno Vesna Dedić.

Foto: Milena Anđela

 

Ćerka Vesne Dedić uspešno studira u Holandiji, a njena majka ne krije koliko je na nju ponosna. Iako su kolege iz medija godinama pokušavale da nagovore Vesnu da se fotografiše sa jedinicom, u tome nisu uspele. Poštujući Lenkinu želju da se ne eksponira, ostala je dosledna sve do sada.

Foto: Instagram printskrin/dedicvesna

 

Konačno, 21. rođendan Lenke Milojević, bio je idealna prilika da njena slika osvane u javnosti. „Ključ mog lepog života, 21 godina“, poručila je priznata novinarka i spisateljica uz fotografiju na kojoj grli ćerku. Iako pod maskom, nema dileme da je Lenka od Vesne nasledila oči. A nadamo se da će biti još fotografija nakon ove, kojom su probile led.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".