NJihove porodice se ovim povodom nisu oglašavale, ali jedno je jasno, da se Tošićeva sestra drži istog pravila kao i njen brat i da ga podržava u svakom smislu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @katarinatp81

Duško je, naime, nakon drame u njihovom domu, na društvenim mrežama demantovao navode da je bio nasilan, a Jelena je samo apelovala na medije da nepišu neistine o njenoj porodici, ali nije govorila o događajima iz porodičnog doma.

- Poštovani pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim povodom pošto smatram da moje ime, lik i delo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra humana dela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje i zato sam primoran da se obratim na ovaj način.

- Kao što možete da vidite da sam svuda predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. LJudi koji poznaju mene, znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde bio i šta god radio. Zato hoću da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, čekaću da vetar prođe pored mene - napisao je Duško u saopštenju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @katarinatp81

O događajima u porodici Karleuša-Tošić ćute i prijatelji i članovi porodice. Međutim, Instagram profil rođene sestre Duška Tošića, Katarine daje odgovor na mnoga pitanja.

Duškova  sestra poslednju fotografiju, na kojoj je i Karleuša, objavila je nedeljamapre skandala, dok sa bratom objavljuje fotografije.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".