Legendarni harmonikaš ženio se više puta. Prvi put sa Dragicom, koja mu je podarila ćerku Jelenu, drugi put sa pevačicom Vesnom Zmijanac, ali je ženu svog života prepoznao u pevačici folk muzike, Zorici Brunclik, koja mu je podarila ćerku Zlatu.

-Kemiš i Dragica su se upoznali 1979. u Frankfurtu. U braku su bili oko godinu dana i tada su dobili Jelenu. On je čak i prisustvovao porođaju. NJihova veza je pukla kad se Miroljub vratio u Srbiju da služi vojni rok – ispričao je svojevremeno izvor za "Kurir".

Budući da je Kemišov brak sa ženom nepoznatoj javnosti bio kratkog daha, njegova ćerka Jelena pripala je majci i ostala da živi u Nemačkoj.

Dugo se spekulisalo u kakvom su odnosu Jelena i njena maćeha Zorica, što je Miroljub jednom prilikom i otkrio:

-Jelena je plod jedne ljubavi. Ona živi u Nemačkoj i u odličnim smo odnosima. Radi u poznatoj avio-kompaniji. I sa njenom majkom smo Zorica i ja u fenomenalnim odnosima. Verujte da u našoj familiji nema ničeg šokantnog. Moja ćerka mi je prošle godine podarila unuku Lunu. Sa zetom često dolazi u Srbiju i svi uživamo u porodičnim okupljanjima – rekao je Kemiš.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".