Saška je razgovoru za "24sedam" otkrila da ona i Đorđe već žive zajedno, ali i kako se slaže sa njegovim i Noletovim roditeljima, Jelenom, decom, kako ju je Đorđe osvojio i kako je gledala na Đokoviće pre nego što ih je upoznala, ko ju je više očarao - "mama Dijana" ili "tata Srđan".

- Mnogo mi je žao što se ovo desilo Novaku. On je trenutno svetski heroj i njegova bitka je u vezi sa slobodom, ljudskim pravima koja pokušavaju da mu oduzmu. On je čovek koji misli svojom glavom. Mi smo išli zajedno svi u Marbelju za novogodišnje praznike i svakodnevno smo pratili njegove treninge - započela je Saška.

 

- Rekla bih da sport kojim se on bavi, treba u bliskoj budućnosti da se zove po njemu. NJegovo ime sve i govori. On je Novak, revolucionar, unosi nove stvari u novi svet, a time i ovim delom koje trenutno čini to i pokazuje. On ima toliko lep udarac, atraktivan je igrač, milina ga je gledati dok radi ono u čemu je najbolji. Nije ni čudno što je na tom mestu na kom i jeste.

- Osim što je veliki profesionalac u poslu, on je divan otac. Koliko je posvećen na terenu, tako je i kod kuće kada je sa svojom ženom, decom, porodicom. Oni su pokušali da pokvare njegov ritam. Nekoliko dana je živeo u nehumanim uslovima, ne hrani se po svom meniju. On je alegričan na gluten, zna koliko mu to donosi zdravstvenih problema, nije imao uslove za treniranje, a znamo koliko je to njemu značajno.

- Samim tim što je juče dobio presudu suda u svoju korist, i ako ode na Australijan Open, on će odbraniti trofej. Toga se oni i plaše i toga su svesni. Svaki čas listam vesti po portalima, ali mislim da ni sam Novak ne zna šta će biti, a ostalo je relativno malo vremena.

 

 

Ko je najviše na vezi sa Novakom?

- U kontaktu je najviše sa Đorđem, tu je i Jelena, naravno. Oni imaju zajednički čet, tu razmatraju sve opcije. Cela porodica je potresena. Mama Dijana je divna žena. NJu i kada vidite preko fotografije, ako je niste upoznali, ona je čista emocija. Na njenom licu piše da je dobar čovek. NJu obožavam, stvarno je volim, baš je divna. Tata Srđan je baš stabilan čovek, pravi je lider, on je zaštitnik. Iz te činjenice, on je temperamentan, ali ne iz loše namere, on samo brani svoje dete, kao što bi i svaki roditelj.

Đorđu je takođe sve teško palo. Šta ti kaže kada ste u četiri zida?

- Mnogo sam ponosna na njega. Danima ne spavamo, ne jedemo, on je momak koji ima 26 godina, a kada ga slušate kako priča i kako razmišlja, probudi vam se onaj osećaj da ste zahvalni što ga poznajete. Veliki je emotivac, ali je borac. Ni slučajno nemojte da pomislite da dirate ljude koje on voli. Veliki teret je na njegovim leđima, ali on se ne žali. Živim sa njim, i nikada se nije požalio da mu je nešto teško, sve će uraditi za ljude koje voli.

- Mislim da su Dijana i Srđan napravili ozbiljno dobar posao i mislim da bi nakon svega njih dvoje trebalo da napišu knjigu za roditelje kako da postupaju sa svojom decom, kako deci davati podršku i vetar u leđa. Ono što su oni uradili ne samo za Novaka, nego za svu trojicu, to bi trebalo imati u pisanom formatu.

Ko od njih je najteže podneo ovu situaciju?

- Teško je reći. Svako ima svoj ventil kako podnosi neke stvari i kako izlazi iz negativnih situacija. Oni su kao porodica dosta podeljeni i svako ima svoju ulogu u ovoj situaciji. Dijana je čist emotivac, opet Đole je tu da smiri sve, a Srđan je tu da probudi masu, on je lider, kao što sam i rekla. Kad on nešto kaže to ode daleko.

Da li si u kontaktu sa Jelenom? Kako se ona nosila sa neprijatnostima?

- Novaka sam brzo upoznala i njegovu Jelenu i decu, predivni su ljudi. On je čovek koji je broj jedan u svetu, a kada je sa svojom porodicom, on je jedan Novak Đoković, sin Dijane i Srđana i brat Marka i Đoleta. Ima divnu energiju, širi pozitivne misli i ne štedi u tome. Oni su svakako uz Noleta. Neprestano se čuju, ne znam koliko su deca upućena u sve to. Tara je veoma mala, Stefan je jako pametan dečak, moguće da je nešto shvatio, ali ja nemam te informacije. Svi se trudimo da damo podršku Novaku.

 

 

Kakvo si mišljenje imala o porodici Đoković pre nego što si gotovo postala deo nje?

- Smatram da svako ko neguje prave vrednosti i voli taj porodični život, da im je porodica Đoković asocijacija za ljubav, slogu, poštenje. Svakodnevno sam sa njima, oni nisu od onih koji bi pravili fejk situacije. Nikada nisu u fazonu "daj da okačim sliku". Oni to sve rade tajno, a uvek su zajedno. Stvarno žive ljubav.

- Mnogo mi je drago što sam sa njima, što sam upoznala Đoleta, mislim da je to velika sudbina kada smo on i ja u pitanju. Što se tiče porodice, stvano su me lepo prihvatili, bukvalno sam ih sve upoznala jako brzo. Generalno, naša veza je išla brzim tokom. I moji roditelji su upoznali Đoleta, negujemo prave vrednosti.

Zbog čega ste godinu dana krili ljubav?

- Sad tek kada je otkriveno da smo zajedno, drago mi je što smo krili. Smatram da ako je ljubav prava, da nije potrebno da pričaš o tome, da objavljuješ fotografije, da pišeš citate, jer onda tu nešto ne štima. Mi se nismo krili, mi smo se svugde kretali, samo našu priču nismo podizali na nivo da svi znaju. Mi smo baš uživali u vezi, uživamo i sada i nastavićemo tako. Bavim se javnim poslom, Đole je javna ličnost, njegova porodica je na udaru svega.

- Gradila sam svoju priču, od Đoleta sam imala podršku u svakom segmentu svog života, nije mi bilo potrebno da se medijski priča o meni, jer već nekoliko godina imam svoj put i ne bih volela da mi se otvaraju neka vrata, da dobijam poslove zbog Đoleta, a ni zbog njegove porodice. Postoji više razloga zbog kojih smo krili vezu, ali pre svega da bismo sačuvali ljubav što duže od očiju javnosti.

 

Kako ste se upoznali ti i Đorđe, čime te je osvojio?

- Ne bih otkrivala našu priču, ali bilo je prelepo, romantično i baš u njegovom maniru. Neke stvari bih zadržala za nas, jer baš imaju vrednost.

(24sedam)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".