On je ove događaje i snimao, a klipove je objavljivao na društvenim mrežama, a posle celodnevne drame, Đukić je prevezen u Klinički centar Vojvodine, na odeljenje psihijatrije.

Sudeći po njegovoj najnovijoj objavi na Instagramu, on se i dalje nalazi tamo.

Foto: Instagram printskrin/duluvra

 

 

Đukić je objavio kratak video, na kome se vide slatkiši, i oznaka lokacije: "Klinički centar Vojvodine - psihijatrija".

Tu je i "stiker" na kojem piše: "Back to reality" (Povratak u realnost).

Foto: Jutjub printskrin/DNEVNJAK, Novosti

 

 

Podsetimo, pregovarački tim je tokom celog dana, 19. decembra, razgovarao sa Danielom. Prepreka za policajce bila su blindirana vrata, a vatrogasci nisu mogli da rašire dušek za skakanje zbog autobuskog stajališta, dok je terasa od stana zastakljena. Neugodna situacij potrajala je do 19 časova kada su interventne jedinice uz pomoć stručnjaka kontrolisanim eksplozivom razvalile vrata. Daniel nije pružao otpor i hitna pomoć ga je ubrzo prevezla u KCV.

Daniel je po svedočenju njegovih poznanika iz Apatina, mesta u kome je odrastao dok nije došao na studije u Novi Sad, imao problema sa kockom i zelenašima. Navodno je redovno pozajmljivao novac od njih, koji često nije mogao sam da vrati.

Mediji su takođe preneli da je njegov otac izvršio samoubistvo 7. decembra, što bi mogao biti jedan od okidača za stanje u koje je Đukić dospeo.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".