Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je nedavno sudu da Tošiću produži hitnu meru zabrane prilaska i komuniciranja sa suprugom Jelenom Karleušom. Prema poslednjim informacijama, tužilaštvo će izvršiti i dodatne provere u vezi sa ovim slučajem preko Centra za socijalni rad.

Budući da je i u proteklom periodu na osnovu Karleušinih izjava moglo da se pretpostavi i nasluti da u njenom braku sa Tošićem postoje problemi, u javnosti je počelo da se spekuliše i o eventualnom razvodu.

U slučaju razvoda, Jelena bi mogla da dobije veliku količinu novca, toliku da ne bi morala da radi do kraja života, ako je suditi po ciframa koje su se pominjale u domaćim medijima tokom prethodnih godina, piše Kurir.

Foto: ATA images, Foto: Instagram printskrin/duskotosic

 

 

Najčešći je slučaj da bračni drugovi sve što su stekli tokom trajanja braka - dele na pola. Tošić je, kao uspešan fudbaler, zarađivao velike sume nakon stupanja u brak sa Karleušom.

Najpre je igrao za reprezentaciju Srbije, da bi potom prešao u Crvenu zvezdu, a onda i u turski klub Genčlerbirligi. Pored ostalih klubova, Duško je najveći uspeh kao i zaradu ostvario u turskom klubu Bešiktaš u kojem je igrao od 2015. godine do 2018.

Prema pisanju medija, za ove tri sezone u poznatom klubu, Tošić je zarađivao 1.250.000 evra godišnje, što je povišica u odnosu na dotadašnjih 900.000€, a imao je i bonuse od 4.000 evra za svaki odigrani meč. Nakon velikog uspeha u ovom klubu, Duško je prešao u kineski - Guangdžou R&F, gde je bio još plaćeniji. Zarađivao je 5.800.000 evra po sezoni, kako su pisali domaći mediji, i time je postao najplaćeniji srpski fudbaler.

Foto: ATA images

 

 

Kada bi se sabrali samo novčane prihode iz ova dva kluba, ne uzimajući u obzir prethodnu zaradu, bonuse, premije, kao i izdatke za klub, menadžere i ostale troškove koje je fudbaler sigurno imao, Duško Tošić je u periodu od 2015. godine, pa do 2020. zaradio oko neverovatnih 18 miliona i 750 hiljada. Po toj pretpostavci, Jeleni bi trebalo da pripadne pola od ove sume novca, što iznosi nešto više od devet miliona evra!

Bračni par Karleuša-Tošić poseduje i nekoliko nekretnina i automobila, koji bi se u slučaju da se razvedu, mogli deliti na ravne časti. Pre 3 godine, mediji su objavili da je bračni par kupio vilu od Dragana Stojkovića Piksija, koja se nalazi na Dedinju, vrednu oko 3 miliona evra, koju i dalje uređuju, dok žive u luksuznom domu u Lisičjem Potoku. Spekulisalo se i da je 300.000 evra izdvojio za vilu na Vračaru, međutim, par nikada o imovini nije govorio javno. Osim toga, ukoliko ćerke poznatog para pripadnu majci, Duško bi trebalo da Jeleni za njih plaća alimentaciju u visini novca koju dogovore.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".