Pronašli su mrtvu Nedu kako leži na stolu.

Foto: Filip Krainčanić

 

 

Glumica je rođena 15. jula 1953. godine u Knjaževcu, a njen prvi film "San" iz davne 1996. godine je od Nede napravio pravu zvezdu tadašnje Jugoslavije. Jedne od zapaženijih uloga u Nedinoj karijeri jesu uloge u filmovima "Višnja na Tašmajdanu", "Užička republika", "Sutjeska", "Varljivo leto '68", "Ispravi se, Delfina" i mnogi drugi.

Foto: I. Marinković

 

Glumica je bila dobitnica "Zlatne arene" na Filmskom festivalu 1998. godine u Puli za ulogu u filmu "Haloa - Praznik kurvi".

Neda je tokom svog života bila udata za Dejana Karaklajića, glumca Radeta Markovića i lekara Milorada Mešterovića, koji je preminuo pre par godina nakon duge i teške bolesti, a on je uvek bio njena podrška.

Podsetimo, Neda je dva puta pokušala da se ubije. Jednom kada je u februaru 2019. godine popila šaku tableta, a drugi put kada je pre par godina skočila sa terase i tako pala na limeni krovu, što je ona oštro demantovala, govoreći da je pala dok je širila veš. Pored toga imala je želju da otputuje u Indiju i oseti asketski život, a priznala je da se borila sa depresijom koji je uspela da pobedi uz pomoć supruga.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".