Ovan

Foto: Profimedia

 

21. mart: Jupiter formira konjunkciju sa Merkurom, planetom putovanja - Jupiter i Merkur, zajedno, su planete za dobro vreme, tako da je ovo sjajno vreme da pobegnete, organizujete društveni događaj i prepustite se dobrim vremenima.

1. april: Mlad Mesec u Ovnu - Ovo je u osnovi astrološka Nova godina, i ona je u vašem znaku, tako da je vreme 2022. da aktivirate važne nove poduhvate, odnose, šeme, uloge, aktivnosti i projekte. Radite ono što vam ubrzava rad srca i jače pumpa krv. Izazovite sebe. Pokrenite sve do čega vam je stalo u proleće.

30. oktobar: Vaša vladajuća planeta Mars ide retrogradno (do januara 2023.), tako da ćete se osećati kao da će vaš nagon, energija, strast opadati i bledeti, čineći vas bezvoljnim. Uverite se da ste do ovog datuma aktivirali sve ključne odluke u svom životu za 2022. godinu. Neka sve što vam je važno bude pokrenuto do sredine jeseni.

Bik

23. april: Merkur je u konjunkciji sa severnim čvorom, koji povezuje vaš ljubavni život sa putovanjima. Zato nemojte biti šokirani ako upoznate ljubav za ceo život tokom putovanja, odmora ili čak putovanja na posao. Ako ste u srećnoj vezi, onda organizujte mali odmor oko ovog datuma, ko zna šta može doneti...

30. april: Mlad Mesec u Biku. Mladi Meseci su vreme aktivacije i ovaj je u vašem znaku. Dakle, fokusirajte se na veliki novi napredak u svom ljubavnom i finansijskom svetu. Popravite odnose, investirajte u vredne novčane šeme, sredite svoje navike potrošnje, pobrinite se da se vaše drage osobe osećaju voljeno. Okrenite novi list.

9. decembar: Venera u Strelcu je kvadrat Jupitera u Ribama. Apsolutno pravi dan da sebi ostvarite san u svom ljubavnom životu. Put napred dolazi od razumevanja šta je pošlo naopako u prošlosti, pa uložite u malo razmišljanja pre nego što pokrenete nove planove. Živi i uči.

Blizanci

14. januar: Počinje prvi retrogradni Merkur u 2022. (i ponovo se dešava 10/5 – 3/6, 9/9 – 2/10 i 29/12). U osnovi, ovo je vaša planeta koja se igra i stvara prilike za putovanja i komunikaciju. Možda vi, kao konačno biće kojim vlada Merkur, možete pomoći drugima da se snađu u zbunjujućoj i konfliktnoj klimi – dobri ste u suočavanju sa nejasnoćama i promenama. Pomozite drugima da pronađu jasnoću i održavaju stvari u pokretu, i kao rezultat dobijete nagradu i poštovanje.

30. maj: Mlad Mesec u Blizancima. Mladi Meseci su vreme aktivacije meseca i ovaj je u vašem znaku. Dakle, fokusirajte se na veliki novi napredak u svom svetu putovanja i posla. Razmislite o svom mestu u životu (radno mesto, dom, lokacija, pozicija, status) i aktivirajte nove šeme da vas odvedu tamo gde ZAISTA želite da idete. Što više ciljate, to je bolji rezultat. Okrenite novi list.

16. jul: Zahvaljujući Merkuru u konjunkciji sa Suncem u Raku, osećate se super nostalgično i sećate se ljudi, mesta i stvari iz prošlosti prema kojima ste nekada imali veliku naklonost. Vratite se na stazu sećanja i ponovo pokrenite veze koje vam nedostaju.

Rak

21. mart: Jupiter formira konjunkciju sa Merkurom, što vam daje dozvolu da se prepustite svakoj zabavi, radosti, zadovoljstvu i uživanju koje najviše volite. Šta god želite najviše u svom životu, usredsredite se na to danas i pomolite se za to. Snovi mogu da se ostvare.

16. maj: Pomračenje Meseca u znaku Škorpije. Događaji vezani za Mesec su vam važni, jer vama vlada mesec. Ovaj izvlači tajne na površinu, a tajne su vaša mačija trava. Videćete šta se nalazi ispod i videćete još dalje i dublje ovog intuitivnog dana. Fokusirajte svoj pogled na ono za šta mislite da treba da znate više.

29. jun: Mlad Mesec u Raku. Mladi Meseci su vreme aktivacije meseca i ovaj je u vašem znaku. Dakle, fokusirajte se na promene u vašoj vezi i u kući. Napravite „uradi sam“ ili planove za selidbu, pogledajte lokaciju, očistite haos u kući, organizujte magično veče za izlaske, posetite udaljenu porodicu, ponovo se povežite sa prijateljstvima. Okrenite novi list.

Lav

30. april: pomračenje Sunca u Biku. Sve vaše omiljene stvari su danas u centru pažnje: glamur, zadovoljstvo, kreativnost i romansa. Bez obzira da li želite da napravite promenu, idete na odmor, započnete kreativni čas ili projekat, ili napravite veliki utisak u svom ljubavnom životu... ovo je dan da to aktivirate.

28. jul: Mlad Mesec u Lavu. Mladi Meseci su vreme aktivacije meseca i ovaj je u vašem znaku. Dakle, fokusirajte se na promene u načinu na koji se predstavljate svetu, bilo da se radi o izgledu, temperamentu, komercijalnim ponudama, samopromociji ili ponašanju. Ovaj Mlad Mesec je poziv da se transformišete u najbolju verziju sebe. Okrenite novi list.

21. novembar: Sa Merkurom u konjunkciji sa Venerom (planetom lepote i zadovoljstva) u Strelcu, nema boljeg vremena da provedete vreme sa osobom prema kojoj gajite naklonost i dozvolite da scena ili pejzaž pomognu da se vaš odnos podigne na sledeći nivo.

Devica

14. januar: Počinje prvi retrogradni Merkur u 2022. (i ponovo se dešava 10/5 – 3/6, 9/9 – 2/10 i 29/12). U osnovi, ovo je vaša planeta koja se igra i stvara prilike i dobru komunikaciju sa ljudima oko vas. Možda vi, kao konačno biće kojim vlada Merkur, možete pomoći drugima da se snađu u zbunjujućoj i konfliktnoj klimi – dobri ste u suočavanju sa nejasnoćama i promenama. Pomozite drugima da pronađu jasnoću i održavaju stvari u pokretu - kao rezultat dobijete nagradu i poštovanje.

30. april: Venera je u konjunkciji sa Jupiterom u Ribama, što vam daje nalet super-moć u vidu samopouzdanja i vere. Ovo je VAŠ dan da se pozabavite gotovo svim stvarima u životu. Izgledate dobro, osećate se odlično, pucate na sve strane i osećate se nezaustavljivo. Neka se ovaj dan računa. Uradite nešto neverovatno!

27. avgust: Mlad Mesec u Devici. Mladi Meseci su vreme aktivacije meseca i ovaj je u vašem znaku. Dakle, fokusirajte se na veliki novi napredak u svom poslu i svetu obaveza. Prijavite se za poziciju koju najviše želite, preuzmite novi projekat, pošaljite svoju biografiju, pregledajte svoje obaveze i izvršite reviziju (povucite se od zastarelih ili onih bez uspeha i uvedite nove, uzbudljive), ažurirajte svoj kalendar za jesen i zimu, organizuj se. Okrenite novi list.

Vaga

25. jul: Venera u Raku je u kvadratu sa Jupiterom u Ovnu, što znači da se drugi otvaraju i dele šta zaista osećaju prema vama. Ovo je dan da otkrijete da imate tajnog obožavatelja ili da vam vaš partner izjavi ljubav i možda napravi bračnu ponudu! LJubav je danas u vazduhu.

25. septembar: Mlad Mesec u Vagi. Mladi Meseci su vreme aktivacije meseca i ovaj je u vašem znaku. Dakle, fokusirajte se na promene u oblastima života kojima vlada Venera (vaš planetarni vladar), tj. ljubav, novac, zadovoljstvo, lepota. Bilo da se radi o velikom zanosu sa voljenom osobom, finansijskoj reviziji, promeni životnih navika ili preobražaju, uradite ono što vam trenutno najviše inspiriše. Okrenite novi list.

15. novembar: Venera u Škorpiji je u trigonu sa Jupiterom u Ribama, što znači da se fokusirate na veze koje najviše zahtevaju pažnju u vašem životu. Ovog dana možete prevazići prošlost, oprostiti i zaboraviti, popraviti pukotine i ponovo izgraditi jake veze sa onima koje želite da imate u svom svetu još jednom.

Škorpija

29. april: Pluton je retrogradan, što utiče na vaše lične planove. Uverite se da je sve što vam je bitno u 2022. već u toku do ovog datuma, ako želite da imate najbolje šanse da sve prođe glatko. Nakon ovog vremena, očekujte da ćete naići na nekoliko problemčića čak i u vašim najboljim planovima.

25. oktobar: Mlad Mesec u znaku Škorpije. Mladi Meseci su vreme aktivacije meseca i ovaj je u vašem znaku. Dakle, fokusirajte se na veliki novi napredak u svojoj toleranciji i posvećenosti intimnosti i iskrenosti sa onima koje volite i volite. Postavljate barijere, žestoko ste zaštitnički nastrojeni (čak i tajnoviti). Ponekad ovo stvara distancu, čak i kada želite da budete blizu. Dakle, priznajte i podelite, budite ranjivi, pustite ih unutra. Okrenite novi list.

8. novembar: Pomračenje Meseca u Biku (vaš suprotni znak). Bez obzira na prepreke ili probleme, ovo je dan kada možete premostiti svaki jaz i prevazići svaku prepreku sa onima kojima želite da se posvetite u svom životu. Pravite velike gestove, pokažite naklonost, recite im kako se osećate. To će biti recipročno.

Strelac

30. april: Venera je u konjunkciji sa Jupiterom u Ribama, zbog čega se osećate nezaustavljivo, magično, inspirisano i motivisano da dobijete ono što želite i zaslužujete. Danas vas niko ne može odbiti, zato uložite svoje napore u nešto što zaista, što želite da manifestujete, i budite zapanjeni koliko daleko možete stići za tako kratko vreme.

16. jul: Zahvaljujući Merkuru u konjunkciji sa Suncem u Raku, osećate se super nostalgično i sećate se ljudi, mesta i stvari iz prošlosti prema kojima ste nekada imali veliku naklonost. Vratite se u ulicu sećanja i ponovo pokrenite veze koje vam nedostaju.

23. novembar: Mlad Mesec u Strelcu. Mladi Meseci su vreme aktivacije meseca i ovaj je u vašem znaku. Dakle, fokusirajte se na proširenje svojih vidika. Vi ste istraživač zodijaka i borac za slobodu, i morate pronaći novi prostor i svežu energiju. Počnite da stvarate novu avanturu za sebe, možda rezoluciju ili ambiciju za početak 2023. Pronađite i pratite ono što vas trenutno uzbuđuje. Okrenite novi list.

Jarac

2. januar: Mlad Mesec u Jarcu. Mladi Meseci su vreme aktivacije meseca i ovaj je u vašem znaku. Dakle, ovog meseca se fokusirajte na svet svoje karijere. Napravite svoj novi 5-10-godišnji plan (ovo je zabavno za Jarce!). Dobijajte povratne informacije, osvrnite se okolo, zatražite povećanje, mapirajte svoje snage i nezadovoljene potrebe na radnom mestu, razmislite o tome gde možete da napravite razliku, potražite nove mogućnosti, ažurirajte svoju mrežu i profil. Okrenite novi list.

25. oktobar: pomračenje Sunca u znaku Škorpije. Ovaj moćni događaj će aktivirati duboku potrebu i motivaciju za promenom i transformacijom u vama. Moguće je da na površinu izvučete želje koje ste dugo ignorisali ili potiskivali. Pustite da sve teče i neka vas ove potrebe vode ka onome što je najbolje za vas. Proces velikih promena počinje upravo ovde.

9. decembar: Venera u Strelcu je kvadrat Jupitera u Ribama. Dan za reviziju svog ljubavnog života iz prošlosti, sakupljanje životnih lekcija i mudrosti i donošenje novih odluka o tome kako želite da stvari budu u budućnosti. Svesno počnite da dizajnirate pejzaž odnosa u kojem želite da živite. BUDITE promena koju želite da vidite, vodite svojim primerom. Danas možete napraviti razliku.

Vodolija

1. februar: Mlad Mesec u Vodoliji. Mladi Meseci su vreme aktivacije meseca i ovaj je u vašem znaku. Dakle, fokusirajte se na temu pronalaska i inovacije. Identifikujte nezadovoljene ili loše zadovoljene potrebe u vašem životu i osmislite novo rešenje za njih. Kreirajte i izmislite nove ideje, akcije, pristupe i sredstva za rešavanje problema ili nedostataka u vašem svetu. Danas ćete imati pristup uvidu i mašti i mogućnost da napravite planove koji će uspeti. Okrenite novi list.

25. jul: Venera u Raku je u kvadratu sa Jupiterom u Ovnu, što znači da se drugi otvaraju i dele šta zaista osećaju prema vama. Ponekad ste poznati po tome što ste malo povučeni u svoju glavu, a danas će vam planete pomoći da se vratite u okrilje onih koje volite.

8. novembar: Pomračenje Meseca u Biku. Bez obzira na prepreke ili probleme, ovo je dan kada možete premostiti svaki jaz i prevazići svaku prepreku sa onima kojima želite da se posvetite u svom životu. Pravite velike gestove, pokažite naklonost, recite im kako se osećate. To će biti recipročno.

Ribe

2. mart: Mlad Mesec u Ribama. Mladi Meseci su vreme aktivacije meseca i ovaj je u vašem znaku. Dakle, fokusirajte se na veliki novi napredak u svom duhovnom i emocionalnom svetu. Ovo je vreme da eksperimentišete i isprobate nova lečenja i rituale i prakse kako biste se osećali dobro iznutra. Ako ste zainteresovani za ezoteriku, idite na čas ili kupite novu knjigu (astrologija, tarot, reiki, lečenje čakrama, veštičarenje... šta god da pluta vašim magičnim čamcem). Okrenite novi list.

23. april: Merkur je u konjunkciji sa severnim čvorom, koji povezuje vaš ljubavni život sa putovanjima. Zato nemojte biti šokirani ako upoznate ljubav za ceo život tokom putovanja, odmora ili čak putovanja na posao. Ako ste u srećnoj vezi, onda organizujte mali odmor oko ovog datuma, ko zna šta može doneti...

28. jun: Retrogradni Neptun = misterija i iluzije svuda. Neptun je vaša vladajuća planeta, pa ako neko može da pomogne drugima da se kreću kroz tajne i laži u svom životu, to ste vi. Ovo je dan da budete prisutni i vidljivi onima koje volite jer im možete pomoći. I, čineći to, ojačaćete veze i lojalnost koji su vam najvažniji.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".