Nakon ovog događaja, Kristijanov odnos sa Stevanom je dobar, ali je tenzija između dva aktera legendarnog filma "Vidimo se u čitulji" i dalje traje, reč je naime o Kristijanu Goluboviću i LJubomiru Manojloviću zvanom Buca DŽambas.

Foto: Zoran Jovanović Mačak, privatna arhiva

 

U ekskluzivnom razgovoru, Buca je pomenuo Stevana Jeremića, pa je zbog toga i Stevan odlučio da odgovori na nekoliko pitanja na tu temu: 

Buca DŽambas je za Vas rekao da ste "Mačka", implicirajući da ste se Kristijanu izvinili iz straha. Kako komentarišete to? 

- Buca DŽambas je veliki čovek, mangup i bokser kao i njegov brat Kiza koji je bio i svetski šampion u boksu, a to da li sam ja mačka... Možda i jesam, ali tigar! Ja za strah ne znam, a Goluboviću sam se izvinio jer sam veliki čovek i mangup - rekao je Stevan.

Da li ostajete pri mišljenju da je Kristijan Golubović veliki čovek jer Vam je dao šansu da se javno izvinite i u kakvim ste odnosima? 

- Kristijan je veliki mangup, ali on se sada povukao i posvetio legalnim poslovima. On za mene jeste veliki čovek, a njegovi sukobi sa drugima me ne zanimaju. To je njegova privatnost u koju iz kodeksa ne ulazim. Moji i Kristijanovi odnosi su korektni i pristojni kao što nam i doliči.

Otkud Vi uopšte u sukobu i razgovoru sa žestokim momcima iz devedesetih godina? 

- Moj odnos sa svim pravim mangupima je korektan, a sukobe sa njima nemam. Za sve razgovore, dogovore i kombinacije sa mangupima iz devedesetih u kojima sam učestvovao većinom je zaslužan moj pokojni brat Dušan, koji me je naučio kodeksima ulice i upoznao sa svim tim ljudima. 

Kako komentarišete izjave Buce Manojlovića o Kristijanovom kredibilitetu na ulici i njegovim roditeljima?

- Buca se nekada družio sa Kristijanom. Kroz godine, njihovi odnosi su zahladneli i prešli u taj neki verbalni rat. Ja iz svoje pristojnosti i kodeksa ne želim da se mešam i pominjem nečiju porodicu jer je to svetinja. A za te izgovorene reči o Kristijanovim roditeljima bih rekao da to treba junački da reše, kao što mislim da njih dvojica i hoće. Moj stav je da se roditelji nikada ne spominju! 

Da li ste trenutno, ili ćete ikada biti u kontaktu sa Aleksandrom Čabarkapom?

- Moj odnos sa Aleksandrom Čabarkapom je korektan. Ni najgorem neprijatelju ne želim da se desi da dobije toliko robije koliko je dobio Čabarkapa. Nadam se da će mu optužnica pasti pa makar i u Strazburu i želim mu slobodu i zdravlje. 

Kako reagujete na brojne komentare na internetu koji Vas nazivaju kukavicom zbog izvinjenja Kristijanu?

- Kukavica nikada nisam bio niti ću biti. Ta današnja tastatura mafija je uzela maha, ali je ja smatram bezazlenom. Meni ljudi prilaze na ulici i daju mi podršku i vetar u leđa. Tastatura trpi sve!

Da li biste poručili nešto za kraj?

Na kraju ovog intervjua, koji mi je bio čast dati vašem portalu, rekao bih sledeće. Ne bih voleo da se deca vraćaju u devedesete, jer je to prošlo vreme. Voleo bih da se posvete učenju, obrazovanju, sportu i pravoslavnoj veri. Samo trening i molitva, a mafijanje i ostale stvari da generišu u nešto lepo i korisno.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".