Jednu je postavila u dnevni boravak, a drugu u spavaću sobu. Kada je pregledala snimke, imala je šta da vidi. NJen stanodavac je krišom dolazio u stan, iako zna da ona to ne voli, ušao u spavaću sobu i potezom zgrozio mnoge - mirisao je njenu posteljinu!

@tyishamacleod Let’s just say, I’ll be moving and getting out of my lease! Like for part 2! #creepy #landlordsfromhell #pt1 #foryoupage #canada🇨🇦🇨🇦 ♬ Oh No - Kreepa

Vratio je jastuk i pokrivač na mesto, zaputio se prema izlazu, a baš u tom trenutku naišla je prijateljica 24-godišnje stanarke sa kojom se dogovorila da će brinuti o mačkama dok je nema.

@tyishamacleod I did contact police and I will be pressing charges!. Did I mention!? He went in my place multiple times while I was away! 😫Like for pt3 #foryoupage ♬ original sound - Tyisha Macleod

Iznenađenoj prijateljici vlasnik stana je rekao da je došao da proveri mačke i da im da hranu - ne znajući da je to upravo njena obaveza.

Mekleod je snimke objavila na TikToku i otkrila da je slučaj prijavila policiji. Naglasila je i da će se odseliti prvom prilikom jer ovo nije prvi put da je stanodavac svratio dok je nema.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".