Vaga

Na prvom mestu su Vage. Možete da očekujete da u ovom mesecu još više “zaronite” u sebe a sve sa ciljem da doprete do velikih dubina vašeg bića kako bi saznali sopstvenu istinu. Vama je prošla 2021 godina bila godina istine. Podvukli ste crtu ali vas još uvek nešto “žulja”. To se prvenstveno odnosi na ljubavni život. Bili zauzeti ili slobodni ovaj mesec od vas traži da budete do koske iskreni. Sve to dovodi do emotivnog umora, a istina uvek najviše boli!

Foto: Profimedia

 

Ovan

Ovnovima januar donosi turbulentne ljubavne odnose. Oni koji su u vezi će se osećati kao u kavezu! Žele slobodu ali ne znaju kako da postupe. Tada kod nekih Ovnova može doći do preljube ili do ulaska u tajnu paralelnu vezu. Taj odnos će se svakako saznati i tada dolazi do ozbiljnih situacija. Slobodni Ovnovi će ući u tajnu vezu sa zauzetom osobom. Takav odnos je nabijen strašću i daje privremeni mir i zadovoljstvo… do kraja meseca za taj odnos će se saznati i tada dolazi do skandala!

Lav

Lavovi mogu da očekuju ozbiljne promene kada  su posao i zdravlje u pitanju. Januar ih opominje da nije baš sve onako kako izgleda. Može doći do naglih prekida ugovora, otkaza ili doslovno zatvaranje firmi.  Takva iznenadno stresna situacija će se odraziti na zdravlje. Savet je da se oslonite isključivo na sebe i da ne verujete nikome.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".