Poznato je da prijateljstva koja se steknu u srednjoj školi i na fakultetu često ostaju za ceo život, ali i da neretko dovodu do kumstva. Dobar primer tome jeste bračni par Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović, kojima su venčani kumovi upravo kolege glumci Nikola Đuričko, koji trenutno živi i radi u Americi, i Nataša Ninković.

Nataša i njen suprug Nenad Šarenac, kao i Sloboda i Vojin, ne kriju da održavaju prelepo prijateljstvo čemu svedoče česte slike ova dva para na kojima su svi uvek nasmejani. Ono što je pored svega njima takođe zajedničko, jeste da i jedni i drugi imaju blizance. Nataša i Nenad imaju dva sina, Matiju i Luku, a Sloboda i Vojim dve ćerkice, Milu i Veru.

Inače, Sloboda Mićalović i Nataša Ninković svrstavaju se među najlepše srpske glumice, a pored dobrog izgleda, ove dame se mogu pohvaliti brojnim ulogama u filmovima, serijama i pozorištu. NJih dve ne kriju svoj divan odnos, koji je iz prijateljskog prerastao u duhovnu vezu. Neretko objavljuju zajedničke fotografije na svojim Instagram profilima, ispod kojih možemo videti samo komentare hvale njihovih fanova.

“Dve najlepše glumice”, “Lepe žene”, “Ne zna se koja je bolja, u svakom smislu” - samo su neke od divnih reči upućenih glumicama.


Da se “klasići” Vojina Ćetkovića dobro drže, ide u prilog to da je on i krstio Natašinog sina, ali i činjenica da je Nela Mihailović venčala Ninkovićevu.

Ono što je javnosti manje poznato jeste da su takođe i Vojin Ćetković i preminuli Nebojša Glogovac bili kumovi.

Foto: Zoran Jovanović

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".