Nakon ove njene izjave oglasila se i Jovana Jeremić, koja nije ostala dužna Savićevoj.

- Pa jeste se spasila. Spasila je sebe i nas od njene gluposti - istakla je voditeljka i dodala kako emisija nije ništa izgubila Tanjinim odlaskom.

- Emisija je razvalila sa šerom. To je najgledanija emisija u ovoj sezoni "Amidži šoua". dakle, Tanja nije bila osoba koja vuče šer. Šer smo vukli Nestor, Ivica i ja. Tanja je bila tu čisto da popuni prostor. Samoinicijativno je otišla i videli ste kako je Ognjen reagovao, kao da je neko potpuno nebitan otišao iz studija. Znači nije ona presudna za emisiju, zato smo i nastavili kao da se ništa nije dogodilo - istakla je Jeremićeva.

Foto: ATA images

 

Da podsetimo, sinoć je emitovana emisija u kojoj su gosti bili Tanja Savić, Ivica Dačić, Jovana Jeremić i Branimir Nestorović. U jednom momentu pevačica je, dok je Jeremićeva odgovara na pitanje Ognjena Amidžića ustala i otišla bez reči.

- Svi su mi rekli: "Tanja i Jovana u jednoj emisiji - to će da bude vatra"! - počela je Jovana tokom emisije, na šta je Tanja odgovorila:

- Pusti ih, Jovana, nek razmišljaju. Sad sam upoznala Jovanu i baš je pozitivno luckasta, luda je. Svako ko pravi žurku treba da ima Jovanu Jeremić.

- Hvala, Tanja - odgovorila joj je Jeremićeva, ostajući nema na provokaciju.

U nastavku emisije, narednih dvadesetak minuta, svi gosti su pričali o raznoraznim temama, dok je Tanja ćutala sve vreme i nije se snašla da dođe do reči.

Foto: Jutjub printskrin/Amidži šou

 

Čak i kada joj je postavljeno pitanje ono se odnosilo na Jovanu, tačnije:

"Šta danas voze muškarci koji su nekada vređali Jeremićevu?", na šta je Savićeva kratko odgovorila: "Šlepere". Sa druge strane, voditeljka nije znala odgovor na pitanje: "Koja je Tanjina prva pesma?".

Ona se sve vreme "kiselo" smeškala, "prevrtala očima", a u jednom momentu je počela i da gleda u telefon.

- Ne može posao da bude švaleracija. Ja sad ne aludiram na ovu ženu ovde - rekla je u jednom momentu Jovana, a Tanja je ubrzo rekla: "Moram u VC" i uz osmeh išetala iz studija.

Foto: Jutjub printskrin/AmiG Show

 

Podsećanja radi, ovim povodom je pre nekoliko dana voditelj Ognjen Amidžić izjavio: "Ne znam. To je pitanje za nju. Emisiju je napustila posle pola sata snimanja. Rekla mi je da se ne oseća najbolje."

Sa druge strane, Jovana je tada poručila: "Otišla je u VC i nije se vratila, samo je ustala dok sam odgovarala na pitanje. Nisam ulazila u razloge njenog odlaska. Mislim da intelektualno nije mogla da se nosi sa nama, ona nema zajedničke teme sa nama."

(Blic)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".