Naime, Jura je bio frontmen grupe Azra i kao što je prirodno, bio je u centru pažnje na svakom nastupu, a mnogi svedoci tvrde da je upravo DŽonijeva ljubomora bila glavni vinovnik sukoba. Evo zanimljivog svedočanstva o njihovom poslednjem zajedničkom koncertu:

Foto: Kamenko Pajić

 

- Sećam se tog koncerta. DŽoni nesretan bulji u pod i svira gitaru, a Jura je centar pažnje. Naravno da je to puklo. Jura je sa tom ekipom napravio Film i krenuo u priču koja se zna, a DŽoni je ostao sam na ulici. I tu neko vreme se mi družimo nakon vojske. On ti je već tada imao valjda 50 pesama koje su se kasnije pojavljivale na albumu u kojekakvim varijantama. U to vreme je skoro svaka bila neki lagani polusevdah - izjavio je svojevremeno za medije Husein Hasanefendić Hus, osnivač grupe "Parni valjak".

DŽonijeva strana priče, vezuje se za umetnički kvalitet i kredibilitet Jurice Stublića. Kao što je poznato, Štulić nije dao mnogo izjava za medije, ali je svoje mišljenje o svom bivšem kolegi opisao u pesmi "Rol over Jura". 

Tekst pesme zapravo ukazuje na egocentričnost frontmena "Filma", i njegovu muzičku neumešnost. "Sve bi dao da se proslavi, tu nema tajni. Da ga žene lijepo gledaju, da postane glavni. Ima dosta godina, svirka mu je zadnja prilika..."

Koje je vaše mišljenje o ovom sukobu? Napišite nam u komentare!

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".