Saša i Suzana, podsetimo, imaju ćerku Aleksandru i sina Danijela, kog je Jovanovićeva dobila u prvom braku, ali ga je Popović prihvatio kao svoje dete.

Foto: Petar Milošević

 

- Deca su odraz u ogledalu vas samih, a Sale i ja smo klasičan primer da je to tako. Usadili smo im tu skromnost, pošteni su, vredni, nisu alavi, nisu željni ničega, a mogu da imaju sve. Ali mi nismo išli tim putem da sve mora da bude bajno i sjajno, da imaju sve najbolje. Išli smo kontra, sve prirodno i normalno, jednostavno, čak su mi i oni sami nametnuli, kada je kupovina garderobe u pitanju, uopšte ne gledaju brendove - istakla je pevačica za "Espreso", dodajući:

- Ne, oni vole i nose jednostavne stvari, mladalačke koje mogu sebi da priušte, a nisu skupe i uvek posle kad se iznosi mi to poklonimo.

U priču se uključio i sam Saša, osvrćući se na nedavnu proslavu rođendana njihove mezimice, koji je prošao bez velike pompe.

- Naravno da smo poštovali želju naše Aleksandre, jer je bio reč o njenom rođendanu. Ona ima svoje drugarice, svoj krug prijatelja i Suzana i ja poštujemo njenu želju da se ne eksponira javno. Putuje, druži se, slavi na svoj način, apsolutno se ponaša kao i mnogo drugih dvadesetdvogodišnjaka na ovom svetu.

(Espreso)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".