Kija se, naime, nalazi u Alanji, u Turskoj, gde je proslavila najluđu noć.

- Šta da kažem, sve što želim sebi, želim svim gledaoicma. Ovu Novu godinu sam proslavila u Alanji, gde se i sada nalazim. Trebalo je idem u neki restoran, ali sam odustala, htela sam da izađem u grad, bila sam u centru, sve je otvoreno! Oni baš znaju da se provedu, do jutarnjih časova je bila žurka, čak sam dobila i suzavac od policije, bila je neka frka na ulicama - priča Kockarova, pa nastavlja:

Foto: ATA images

 

- Ovde sam sa mamom, tu je ona, ali trenutno sam sama na nekom izletu po Alanji, vozikam se kolima, izašla sam na ručak, uživam zaista. Ovde je situacija malo opuštenija, jedino u nekim prodavnicama se nose maske, ništa više. Niko nam ne traži u klubovima potvrdu o vakcinaciji, ne znam kakvi su oni po tom pitanju. Toplo je, ja sam u opuštenoj varijatni danas, nije za kupanje, ali ima kupača - kaže Kija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)


Ona se na samom kraju osvrnula i na želje koje je poželela u najluđoj noći.

- Poželela sam naravno ono što novac ne može da kupi, a to je zdravlje i sreća. Nisam poželala srodnu dušu, jer mislim da to treba da dođe samo od sebe. Stvarno je u ponoć bilo ludilo, klubovi su na otvoreno, sve je bilo puno i svi su igrali po ulicama, baš je bilo nesvakidašnje - zaključuje Kija u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".