Na osnovu brojnih faktora, biti samac je ili neoptimalno stanje za vas ili dobrodošlo iskustvo. Generalno, ljudi poput Raka i Bika vole da budu u posvećenim vezama, jer obožavaju slatkoću zaljubljenosti i stalnog pratioca.

Foto: Profimedia

 

Drugi znakovi, poput Škorpije i Vodolije, više bi voleli da budu sami, bilo da rade na svojim ciljevima ili jednostavno uživaju u momačkom načinu života.

Venera i Merkur prave pometnju

Kada je u pitanju 2022, tri znaka su posebno na udaru i sleduje im solo stil života. Ova predviđanja dolaze zato što su Venera i Merkur (koji kontrolišu strast i komunikaciju, respektivno) spremni da se kreću kroz tri specifične karte na neprijatne načine, čineći pejzaž manje plodnim za odnose. Ako ste trenutno u vezi i želite da ostanete tamo, ne paničite.

Samo zato što se planete kreću nepovoljno ne znači da ćete odmah raskinuti u 2022. godini. Imate autonomiju! Međutim, ako ste u vezi i ne želite da ostanete u njoj, iskoristite astro-vreme u svoju korist i napravite miran odmor.

Ova tri horoskopska znaka će najverovatnije ostati singl 2022. godine.

Blizanci

Blizanci, vi ste horoskopski znak koji će najverovatnije biti samac u 2022. Ovogodišnje astrološko vreme nije posebno pogodno za cvetanje romantičnih veza, posebno na samom početku godine.

Ako ste želeli da se zaljubite, prognoza je mračna - ali ako se nadate da ćete ostati solo, 2022. je dobra godina za to! Vi ste znak blizanaca, tako da imate sreće, potrebno je mnogo da se osećate zaista usamljeno. A zahvaljujući vašem načinu izražavanja, teško vam je da ne sklapate prijateljstva i ne gradite nove odnose.

Ove godine se usredsredite na negovanje tih platonskih odnosa i uspostavljanje sistema podrške za koji osećate da vas zaista opušta.

Lav

Slično kao i vaš prijatelj u vazdušnom znaku, 2022. NIJE vaša godina za veze. Zvezde ispisuju S-I-N-G-L na noćnom nebu. Sa višestrukim retrogradnim kretanjima koji stvaraju neprijatne uglove prema vašem natalnom Suncu, romansu će učiniti teškim poduhvatom.

Ako ste tip Lava koji napreduje u nezavisnosti, uzbuđeni smo zbog vas! Ali ako ste skloni suzavisnosti, možda je ovo godina kada ćete se osloboditi ovog obrasca. Razmislite o fokusiranju na poduhvate vezane za karijeru ili duhovnu praksu koja zahteva introspekciju.

Ovan

Nisi ti, Ovne, to su zvezde... 2022. je teška za tebe uopšte, prijatelju. Na redu ste da doživite brojne glavobolje zbog načina na koji su planete nagnute prema vašem Sunčevom znaku, a vaš ljubavni život je apsolutno uključen u nered. Iako je verovatno da ćete i dalje imati bogatu godinu, ne očekujte da ćete još pronaći savršenu osobu za vas. 2022. može da počne kao astrološka oluja, ali uz malo strpljenja (što obično nije vaša jača strana), vaše ljubavne perspektive će ojačati krajem godine.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".