Iako se nije najbolje snašla, pevačica priznaje da joj je takmičenje osim popularnosti donelo i mnoga poznanstva, a što je najbitnije jedno veliko isksutvo.


- Pojaviti se u "Zvezdama Granda" i biti sa svim tim ljudima je kao milion dolara. Bez obzira na veliku tremu i sav taj stres mnogo mi je donelo. Od iskustva kako se okrenuti prema kameri, ma baš dosta pozitivnih stvari - rekla je Dragana u emisiji "Grand Magazin".

Ono što se bivšoj Zvezdi Granda desilo nikada neće zaboraviti. Naime, Dragana je od Lepe Brene dobila poklon koji i dalje čuva.

 

Foto: V. Danilov

 

- Pre nekih desetak godina, dobila sam ponudu da budem pretpevač na jednoj turneji gde je pevala Brena i to je za mene bio bukvalno šok. Sa oduševljenjem sam prihvatila i moram da kažem tada sam dobila baš od Brene na poklon haljinu koju je ona jednom nosila za "Grand Paradu" i naravno da sam je nosila na nastupima gde smo bili. Baš imam visoko mišljenje o njoj, prelepo nešto i ogromno iskustvo - otkrila je Vrbaški i dodala da je od sreće zaplakala.

Foto: V. Danilov

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".