Mnogi od njih zbog svojih lapsusa na društvenim mrežama postanu predmet "sprdnje". 

Više puta se dešavalo da pogreše, pa čak i da se obrukaju neznanjem, a u 2021. godini imamo nekoliko situacija u kojima se nisu proslavili.

Pevačica Milena Plavšić šokirala je javnost izjavom kada je komentarisala jednu pobedu tenisera Novaka Đokovića. Milena je tada došla da sačeka sportistu, budući da je njegov fan, a ono što je rekla prepričavalo se mesecima.

- Pružila mi se prilika da budem u Beogradu i da dođemo svi da podržimo Noleta i da aplaudiramo. Da mu poželimo zdravlje i svu sreću i da nam još dugo, dugo bude najbolji i prvi. Ja se nadam da će se on večeras pojaviti i da će se nekako od ove gužve provući, da se fotografišemo i da se upoznam sa njim, jer ga obožavam. Posle smrti mog muža, ovo je najveća radost za mene - ispričala je pevačica u dahu pevačica za domaće medije.

Pevačica Tanja Savić važi za jednu od "kraljicu lapsusa". Otkako je počela karijeru više puta je bila na meti kritika zbog ispala, ali se i sama šalila na svoj račun kada su greške u pitajnu.

Podlednji put imala je ispalu kada je pre nekoliko meseci pozdravljala fanove u lajvu na Instagramu.

- Pozdrav Sarajevo, pozdrav Melburn...

Ipak, jednu državu nije uspela da izgovori pravilno. "Pozdrav Ešpanja", rekla je umesto pozdrav Španija.

Foto: Instagram printskrin/ tanja_savic_private

 

Dušica Grabović gostovala je na Kurir televiziji kada joj je izleteo lapsus. Naime, ona je pričala o konjima, čiji je ljubitelj, a tom prilikom napravila je grešku kada je želela da "konj" prebaci u množinu.

- Inače sam stvarno imala svog konja u Australiji, koji mi je poklonio dečko i koji se zvao Serbia Singer (Srbijan Singer). Kad ste već kod konjeva, da se nadovežem, eto - rekla je Dušica uživo.

Edita Aradinović u "Amidži šouu" napravila je lapsus odmah na početku emisije.

Naime, pevačica je zapevala "Dvesta na sat", a kada su je pitali "Ko je Ivan Todorović?", aludirajući na Ivana Gavrilovića. Prisutni su odmah prsnuli u smeh.

Nakon ovoga pevačica se izblamirala još dva puta, kad nije znala čak ni pravo ime svoje koleginice Ane Bekute, odnosno Nade Polić, kao ni Izvorinke Milošević.

Foto: ATA Images

 

Violeta Viki Miljković tokom "Zvezda Granda", čiji je član žirija izblamirala se kada je htela da zaštiti svoju kumu Svetlanu Cecu Ražnatović.

- Ako mi budemo tako rešili da isterujemo tog grma iz zeca, ne znam šta ćemo da isteramo - ostali članovi žirija su u tom trenutku prasnuli u smeh, a pevačica je pokušala da se ispravi, ali kasno.

Foto: ATA images

 

Ivana Jordan napravila je haos na društvenim mrežama kada je na svom Instagramu objavila selfi. Ona je pozirala u dresu legendarnog košarkaša Majkla DŽordana i opisom se pasno izblamirala.

„U sportskom dresu mog prezimenjaka Majkl DŽordana“, napisala je Ivana, a na Tviteru je danima bila glana tema zbog ove izjave.

Pevačica Danijela Vranić zbog nedovoljnog poznavanja engleskog jezika uspela je čak da sahrani samu sebe na Instagramu. Ona je iskoristila reč "In memoriam" za svoju fotogorafiju iz prošlosti, želeći da se napiše "Memory" (sećanje). Inače, ova reč koristi se kada se opraštamo od preminulih.

- Jedna od mojih omiljnih.. in memorian.. - i stavila emotikon srca - napisala je ona, ne znajući pravo značenje reči koje je napisala.

Mnogi su njen opis fotografije prokomentarisali kao "blam godine".

Rijaliti učesnici i starlei Maji Marinković, po mišljenju mnogih, inteligencija nije jača strana. Ipak, ona se ne obazire na komentare posle blamova koje je doživela, što zbog ponašanja, a što u govoru.

"Vidim da vas moja inteligencija baš interesuje čim pričate u... Koliko? 22 i 31 čas", rekla je Marinkovićeva dok je gledala na sat, a potom proverila na telefonu koliko ima sati.

Ona je u par navrata dokazala da se ne snalati kada su osnovni pojmovi u pitanju, kao ni računanje. Sada se ponovo našla na meti kritika zbog "ispale" u emisiji "Amidži šou".

Naime, Maja je sa voditeljem pričala o uvećanju poprsja, te je istakla da je stavila 700 kubika u grudi.

"700 kubika. Znači, puta dva... - poručio je Ognjen, očekujući da će Maja izračunati koliko je 700 puta dva, ali je ona odgovorila samo: "Pa, dobro".

"Ili ukupno 700? - nije se dao Amidžić, na šta je stigao odgovor Marinkovićeve: "Ne, 700 u jednu, 700 u drugu".

Foto: ATA images

 

"Znači, 1.400 - dao je konačno odgovor sam voditelj, što je rijaliti zvezda uz osmeh potvrdila.

Ipak, to nije bilo sve. Tokom igre trebalo je da odgovori na pitanja šta znače neki od pojmova.

"Šta hortikultura?", pitao je voditelj.

"Jao, ne znam".

"To ima veze sa cvećem", dobacio je Bora Santana.

"Ne lupaj, Boro. Što me zezaš da ima veze sa cvećem?", rekla je Maja, a prisutni su prsnuli u smeh.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".