Kristijan je javno zapretio Buci smrću, jer su u prepirku uključeni i pokojni roditelji jednog i drugog aktera. Buca je za Nportal izjavio: 

Kristijan je za vas rekao "Najmanje mogu da ga ubijem". Kako to komentrišete?

- Šta da kažem, prvo bih mu dao dijagnozu koju sam ja ustanovio. To je kompulsivno opsesivni poremećaj i plus poremećaj ličnosti. Uz to je i bipolaran. To što on meni preti, to ja ne gledam tako i to me ne zanima. Kako da me ubije? Koga je on upucao? Neka kaže koga je ubio! To što on priča da je ubio neke tamo Albance, to je samo izmišljena priča. On je bolesnik koji izmišlja filmove u glavi. 

Da li će sa vaše strane doći tužba za pretnju? 

- Sa moje lično strane neće, a ako pokrenu neki advokati, neka pokrenu. On je čovek za zatvor i ne voli slobodu. Ja njega ne bih nikada ni poslao u zatvor, već u duševnu bolnicu u Toponici. 

Kako komentarišete to što je Stevan Jeremić, odlučio da se javno izvini za to što je prozivao Kristijana Golubovića javno? 

- Taj Jeremić nikad nije bio kapacitet, on je jedna mačka, plašljivac i nema nikakvu zaštitu, zato se i izvinjavao. To su ljudi koji igraju kako vetar duva. NJegovog brata ni njega ne znam lično, Dušana sam viđao na vratima gde je radio i javljao sam mu se kad ga vidim, poštovao me je, poštovao sam i ja njega. 

Foto: Jutjub printskrin/BALKAN INFO - Zvanični kanal

 

Ko je prvi počeo vaš sukob?

- To nije sukob, nismo se sukobili jer je on za mene miš. On je počeo da vređa mene i mog brata po emisijama. Spominjao me je na "Farmi" u svađi sa Stanijom. Kad je on dobio od mog brata po gu*ici, mnogo sam mu puta to prećutao, ali od poslednje Zadruge nisam više mogao da ćutim! On sve što je po emisijama pričao, da je nekoga tukao, sve laže. Tukao je samo mrtve ljude, nema nikog živog koga je Kristijan tukao. On udara ajkule... - rekao je Buca i dodao - klinci su lakoverni i njima može da manipuliše, a deca ne znaju da je on zec. On laje da sam ja pobegao u Kanadu, a ovde živim već godinama. Jednom sam mu izudarao telohranitelja jer je napravio jednu grešku. Rekao je da može da me prebije, a zašto me nije prebio?! On je slagao da sam ga ja "namestio", moj brat i ja nismo ni bili kriminalci nego sportisti.

Aleksandar Čabarkapa, je o Kristijanu rekao da je sklon istom polu i saradnji sa policijom, kako to komentarišete? 

- Mnogi momci su mi rekli da za njega ništa nije nemoguće. I ono što sam ja rekao za njegovog oca, da je seksualno napastvovao dečaka, to mi je ispričala njegova majka, da bi se opravdala kad sam je zatekao u seksualnom činu sa prijateljem moga oca. To će vremenom da se obistini, kao što se obistinilo da je dao intervju da mu se otac obesio o kvaku. Geni su geni, oblačio se u žensko, a ja to ne bih nikad radio za bilo koje pare! 

Kristijan je rekao da će se osvetiti svima koji loše pričaju o njemu, kako to komentarišete?

- On može da pronalazi slabe, da im preti, nije bezazlen, to ponovo ponavljam! Ali on meni nije nikakva opasnost. Vukao sam ga sa sobom, da sam ja u Srbiji ne bi mi tako pretio. Da sam se iole njega plašio, ne bih dolazio u Grčku, gde je on slao svog izaslanika Dragana Nikolića Gacu, da od mene traži zaštitu. 

Foto: Zoran Jovanović Mačak

 

 

Zoran Branković Lepi je bio sve vreme na Kristijanovoj strani, da li će on ostati uz svog druga iz detinjstva? 

- Ja znam Zorana dugo, pričali smo nedavno. On nije ni na čijoj strani, on je realan. Sa njim nikad nisam imao sukob, išao sam svuda i u svakom kraju sam imao prijatelje, nikada nikoga prvi nisam dirao. 

Da li su istinite priče o pokušajima atentata na Kristijana? 

- Ništa o tome ne znam, znam samo da kada mu je otac dobio batine od pokojnog Žuće, Bojan Banović je pucao na Kristijana i on je tada pobegao za Grčku. 

Šta mislite o tome što je ponovo, nakon devedesetih, popularno da se žestoki momci prepucavaju i prete preko medija?

- Jesi li čuo mene nekad da pretim? Nisi! Ja sam se oglasio samo zato što je mene počeo da čačka. Spomenuo me je nekoliko puta, ne znam zašto sam mu godinama u glavi. Trebalo je da se bije sa mnom, ali sam mu rekao ajde ojačaj pa me zovi. 

Foto: Jutjub printskrin/Balkan Info/The Savko85

 

Da li ima šanse da sada dođe do sukoba, ili eventualno do MMA meča između vas dvojice?

- Ja od toga nikada nisam bežao! To sam rekao i javno, ja da ga jurim i tražim je ispod mog nivoa. On je za mene klošar. Ne mogu da tražim umobolnog čoveka koji se nekoliko puta krio od mene. Budem li ga video negde, samo ako mi se namršti ja ću ga prebiti da neće znati kako se zove, a prvi na njega neću krenuti. Koliko on ima kose na glavi, ja duplo više imam uličnih tuča. 

Što se tiče vaših fer tuča, da li biste prepričali neku?

- Ne, ja to ne želim da pričam, neću da se hvalim, to neka pričaju drugi, ja nisam Kristijan da sam ubio jednim udarcem 7 muva i udario ajkulu, nisam u tom fazonu i nije za hvaljenje. 

Da li imate još nešto da dodate? 

- Imam, nikada ne bih pomenuo Kristijanove roditelje, to mi mnogi zameraju. Nikada to ne bih govorio da on nije izmišljao o mojim roditeljima, to mi je veoma važno da naglasim. Ja o njima mnogo znam i samo deo sam ispričao, a više ne želim. Ponavljam da sam ovo uradio samo zato što je on prvi izmišljao za moje roditelje.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".