Pevačica se sada oglasila tim povodom i prokomentarisala kritike, i tom prilikom se dotakla i reakcije Marije Šerifović, sa kojom se složila.

- Pratim reakcije publike, neko je super prihvatio, a drugi kritikuju. Vidim da je nastao haos zbog nje. Tekst je malo glup. Ne znam da li se kajem što sam je snimila ili ne, donela mi je više pregleda na originalnoj pesmi, ali sa druge strane, trpim kritike zbog teksta - rekla je Zorana za "Telegraf" i dodala da oseća određenu vrstu neprijatnosti dok peva pesmu.

- Malo mi je neprijatno dok pevam "spremna da popijem litar džeka", jer može da stvori pogrešnu sliku o meni. Ja nisam neko ko konzumira alkohol i zbog toga se kajem. To je zasmetalo i mojim roditeljima koji su mi nakon što sam otpevala pesmu rekli "možda nije trebalo ovo da radiš", ali šta je tu je. Meni je važno da se u pesmi nigde ne vređa Božić - istakla je ona i osvrnula se na kritiku koju je uputla Marija Šerifović.

- Videla sam Marijin komentar, ali ona u tom komentaru ne vređa mene i ne kritikuje mene, nego autore teksta. Sa Milijem se nisam videla, zato što je otišao u Tursku na odmor, ali porazgovaraćemo kada se vrati - navela je Zorana za pomenuti medij i dodala da prati komentare na mrežama.

- Ispratila sam da je jedna stranica kači svaki dan, da su oni pokrenuli celu priču i ne ljutim se, ne vidim čak ni ružne komentare ispod njihovih objava. Da li ću snimiti nešto slično ili ne? Sigurno ne, jer ja nisam pevačica koja treba da peva parodije - zaključila je Zorana.

Podsetimo, nakon što je izašla pesma "Božić baj, baj" na društvenoj mreži Instagram oglasila se Marija Šerifović kojoj se nije dopala nova verzija pesme, pa ju je u videu žestoko iskritikovala.

- Potpuno mi je jasno da nije moj cirkus i da nisu moji majmuni, ali jače je od mene da ovo ne prokomentarišem. Je l' moguće da je neko upotrebio svoje vreme trud, inteligenciju i dao maloletnoj osobici da peva: "Evo sijam kao božićna jelka, spremna da popijem litru džeka (viskija), Božić, Božić baj, baj"?! Da li ste vi normalni i sram vas bilo - poručila je Marija.

(Telegraf)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".