I smešno i simpatično!

Dejvid Bekam postao je nova tema svetskih medija zbog porodičnog portreta njegove porodice koji je postao viralan — zbog njega samog!

Bivši fudbaler (46) podelio je Instagram fotografiju praznične porodične fotografije sa suprugom Viktorijom i njihovo četvoro dece, Bruklinom, Romeom, Kruzom i najmlađom Harper. Bekamovi su zajedno stajali ispred svoje novogodišnje jelke, a ovom fotografijom su poželeli svojim fanovima srećan Božić.


Dok je Viktorija blistala u zelenoj toaleti, Harper je bila preslatka u svojoj kombinaciji za devojčice, a muškarci porodice bili su elegantni u odelima. 

Međutim, jedan detalj svima je zapao za oko.

Na prvi pogled, Dejvid i Romeo izgledaju kao da su iste visine, ali oštrom oku fanova nije promaklo da je Dejvid pozirao na vrhovima prstiju kako bi bio isto visok kao njegov sin.


Romeovi pratioci na društvenim mrežama takođe su se nasmejali, uz poruke poput: "Kad tvoj tata stoji na prstima kako bi se izjednačio s tobom".

U svakom slučaju, Bekamovi su veoma simpatični, a ni Dejvid verovatno nije mogao ni da pretpostavi koliko će ljudima ovaj njegov potez zapasti za oko!

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".