ПУТИН ЈАСАН: "Границе Русије се нигде не завршавају"

Извор: Нпортал 04.07.2022 10:31

Повратак на вест

Ваш коментар

Топ коментари

Dara iz Karlobaga

04.07.2022 13:48

Ovaj bolesnik je gori i od Hitlerq i Miloševića! ALI! Prosečna plata u Hrvatskoj je već sada preko 1000 Evra, a gde će im tek biti kraja kad uzmu Evro i uđu u Šengen? Ovog momenta u Hrvatskoj sezonski radi i služi gazdama ustašama oko 10.300 Srba! Hrvatska je od ulaska u EU postala za Srbe ono šta je Nemačka za Hrvate. Ruska agresija i visoke cene dižu zaradu hrvatskog turizma u nebesa! Stručnjaci procenjuju da će Hrvati, kad uzmu evro sa Teslinim likom preko šahovnice, pored kojeg piše velikim slovima HRVATSKA (Da ti oči izbije), imaće za 1,5-2 mlrd. E veću zaradu, jer će turisti lakše i brže trošit pošto neće morati da menjaju evre u kune ko do sada. Od ulaska u EU im zarada skočila sa 8-9 na 12 mlrd. E, a sada sa evrom od 12 skače na 14. Nije mi u prirodi da navijam za jačeg, protiv slabijeg! Posebno ne za agresora, protiv onog ko se brani. Može li nekog četnika da uteši to šta Putin otima CELO ukrajinsko more i obalu, za to šta on nije mogao 90ih oteti Hrvatima ni kap? Digneš vojsku i pošalješ je u zemlju pored svoje, da tamo sustavno razara i ubija i proteruje, da bi odvojila i sebi pripojila svu ili deo te zemlje. To je definicija fašizma? Hitler je to radio, Milošević, a sada Putin...

+4 -105

6 Одговора

Nikola

04.07.2022 20:40

Toliko si nacitana, da ne znas ni nov post da napises, nego jedan te isti, u zabludi kopiras nanovo. To koliko je Hrvatska napredna govori cinjenica koliko je ljudi napustilo Hrvatsku. Tema je Ukrajina ! Inace cinjenice su da je ovaj rat kao i svaki zapocela Amerika. Evropa ispasta ali EU ne sme nista da kaze, jer su ih, kao i glumca sa ulogom, marioneru Zelenskog postavili Ameri !

+52 -1

1 Одговор

Boban

05.07.2022 00:38

Nije valjda da si citao ovu bljuvotinu...

+14 -2

0 Одговора

Realno

04.07.2022 20:47

Što neobrazovaniji i gluplji, to puniji mržnje. Dokaz je ovaj nebulozni, tendenciozni i mržnjom obojeni komentar ove iz Karlobaga .To ne bi trebalo ni objavljivati. Naci propaganda najgore vrste .

+47 -1

0 Одговора

Veliki Jovan Ducic

04.07.2022 21:10

Davnih dana vas hrvate je Veliki Jovan Ducic okarakerisao i opisao u pjesmi " Sinu tisuculjetne kulture " ili " Zakrzljala raso ". Do dana danasnjeg svaka rjec te pjesme je istinita i tako ce ostati za vjek vjekova . Uzmi pa procitaj ili poslusaj pjesmu verovatno ces naci sebe u toj pjesmi....

+39 -1

1 Одговор

Franjo

05.07.2022 13:37

Taj veliki jovan dučić mora da je bio neki veliko srbin kao i ti zašto bi mi hrvati čitali srpsku propagandu koja je mnogim hrvatima došla glave a vi se malo obrazujte nemojte misliti da sve što vam laže sputnjik da je to i istina ima i neovisni medija koji istinito prenose što se događa u ukrajini

+2 -18

0 Одговора

Danguba

04.07.2022 22:32

Vi ocigledno nemate veze niti o srbiji niti o srbima. Na zalost, licna tragedija je osvestila gospodina Perisa I gubitak Sina da moze sa punim pravom da kaze ko smo I gde smo, a za vase postupke jes I pre tih '90tih Se krstila kompletna SS divizija vec '40tih... nije vas sramota da prcate kako smo bezali na traktorima? Pa upravo to vas cini jakim, dede I babe I mala dace na traktorima a ne vojska na tenkovima....zatucani ste bili I ostace tako

+29 -1

0 Одговора

Velja

05.07.2022 07:28

Jeli bre, a jel sad dozvoljavaju internet i na psihijatrijskom odeljenju?

+17 -0

0 Одговора

crni

05.07.2022 22:39

Vidim da baš imate visok standard, evo čak ste i Irsku dopunili sa vašim viškovima, a i Nemačku, Austriju, Švicu i Italiju. Nego kad već stavljate Teslu na kovanice, mogli bi ste da stavite i Ajnštajna, ili Jurija Gagarina. Valjda se rukovodite principom da su oni svetski, pa kad nemate svoje vi stavite svetsko, zar ne. A o kakvoj to vojsci sa tenkovima koja dolazi da okupira morsku obalu govorite? Jel to o onim Srbima koji su tu stanovali vekovima i koji su samo odvojili prirodni etnički prostor svog stanovanja kad su izbačeni iz ustava kao konstitutivan narod? Iz kakve su oni zaboga Srbije došli? Oni su tu bili vekovima, a te insinuacije možete da pričate nekome u SADu, možda vam i poveruju. Zapravo su i ti Srbi i oni u Srbiji došli u te krajeve iz istog prostora.

+4 -1

0 Одговора

Slaven

04.07.2022 13:50

Nema ništa gore od toga, nego kad se braća pokolju oko zemlje! Ukrajina ima Yarun, a dron pao na Zagrebački Jarun, a HR ima još i Kijevo, Majdan, Žitomir, Lavov...17 istih imena. Ukrajinci su Bjeli Hrvati, imate ukrajinsko selo Stilsko i u njemu špilje sa šahovnicom Bjelih Horvata, iz vremena najveće države u Evropi od 3-5 veka, koja se zvala Velikaya Horvatiya. A i Česi, Slovaci i Poljaci imaju legendu o Čehu i Lehu i Mehu, a koja im govori da su nastali od Hrvata iz Hrvatske...Svi Slaveni su Hrvati, a od svih Hrvata od Jadrana do Sibira najgori su genocidni Srbi i zločinci Rusi. Znate da je pravo ime hrvatske himne, "Horvatska domovina"? Znate da je prezime Horvat najčešće u Hrvatskoj i Slovačkoj i drugo najčešće u Češkoj, a i ostalim Slavenskim zemljama? Znate li da u Izraelu, na svakom koraku imate reč Horvat, na svim arheološkim lokalitetima. Horvat na hebrejskom-izraelskom jeziku znači ruševina(drevna-arheološka). Ne zna se da li su to Hrvatske ruševine, ili su ih Hrvati rušili? Ali, kako je moguće da se o tome ćuti, jer neke su stare do 9000g... Horvat Kur, Horvat Uza, Horvat Qarta, Horvat Akav, Horvat Galil, Horvat Burgin, Horvat Hamama, Horvat Yatir, Horvat Berachot, Mesad Horvat Bor, Horvat Katsrah, Horvat Midras... internet stvarno treba zabranit?

+2 -80

1 Одговор

Napaceni

04.07.2022 18:09

E stvarno treba internet zabraniti! Sta ga ti nabaljezga ovdje? Ispade da su Hrvati i planetu stvorili. Kad se malo sirotinja najede, pocne halucinirati... Odmori se ti djecko i popij lijek, sad ce majka donijet!

+63 -0

1 Одговор

Insider

04.07.2022 19:15

Dara, Slaven i Vera su jedan te isti čovek koji piše. Sve na isti kalup. A kojim pismom pišu? Ekavicu? Čudo da nije ijekavica?

+37 -0

0 Одговора

Vera

04.07.2022 13:51

Definicija Srbina: Prevareni i obamnjeni i zatrovani Hrvat, kojeg su Vizantija i Sava odvojili od Pape i braće Hrvata, kad se Crkva cepala i popravoslavili ga. Onda ih Bog, toliko pravoslavne, kaznio sa 500g ropstva i Vizantiju pretvorio u muslimansku Tursku! A celo to vreme Srbin se punio sa mržnjom prema toj braći Hrvatima, zato jer su ostali i dalje katolici sa Papom i Gospom, a zato i ostali nepokoreni! A posle ropstva i on krenuo na tu svoju braću i od njih napravio ubice i koljače, da se od njega brane dok sa tim Vizantijskim krivoslavnim zlom izbija na vekovno hrvatsko i katoličko more. A šta braća sprečiše i 40ih sa Ustašama i 90ih sa Braniteljima... "Srbi su otkinuti dio hrvatskog katoličkog stabla, njima je svetac Sava koji ih odvajo od Pape, a Hrvatima je svetac Stepinac koji je i život dao samo da to ne uradi". Reče Isus, Petru: Ti si Petar stena na kojoj ću izgraditi Crkvu svoju, da je ni vrata paklena neće nadvladati… Zato su Vizantiju, koja je podelila Isusovu crkvu u 11veku, Osmanlije ne samo nadvladale nego i izbrisale sa lica zemlje, koju pretvoriše u Tursku i tako dokazaše da nije Njegova. Samo su muslimani spas od tog vizantijskog i harlotskog i krivoslavnog zla, jer mira je ionako na Balaknu bilo samo tih 500g dok su oni to zlo držali u ropstvu da miruje, a posle njih je pokrenulo sve Balkanske i Svetske ratove i genocide. Neki katolički fratri su, još u 16veku dok je cela južna-pravoslavna Evropa bila u ropstvu, pisali da su Osmanlije samo "Mač Božji", koji je očistio "Bizantsko zlo" sa ovoga sveta. Neće na Balkanu biti mira, sve dok ne dođe sultan Erdogan sa vojskom, da dignu minarete na Savin hram u Beogradu? Oni će rešit i Rusiju, to im je dužnost od Boga.

+1 -73

1 Одговор

Stefan Nemanja

05.07.2022 13:54

@Vera, Pratim tvoje postove vec neko vreme. Veoma si aktivna po srpskim medijima, ili ti je to posao ili nemas sta drugo da radis u svom nistavnom zivotu. Hvala ti u svakom slucaju sto svakim danom pokazujes da nema "glupljih i frustriranijih bica" od Rvata. I molim te nemoj da prestanes da pises, da Srbi nikad ne zaborave kakva ste gamad i nikad vise ne padne na pamet da vas spasavaju i grade vam dzavu.

+8 -0

0 Одговора

Zoran

04.07.2022 15:29

Najgore je kada obična beda umisli da je neka velika sila

+10 -32

1 Одговор

Dara iz Karlobaga

04.07.2022 17:39

Njgore je kad neko umisli d ima vekovno srpsko more, a nem ni kap? Kako je moguće da duplo manja Hrvatska, posle porušene i obnovljene 2/3 zemlje, već 30g ima veći BDP od Srbije, ima i veće plate i penzije, a da za to svi srpski političari i mediji ćute. Ima li bolje pobede od te? Tokom velepošasti Korone, čak 2g je Vučić obećavao da im ga stiže, a kasni za 7 mlrd. E, iako je to duplo manja država sa duplo manje stanovnika... MATEMATIKA JE NEUMOLJIVA Aleksandar Vučić tvrdi da će Srbija prestići Hrvatsku po BDP-u. Možda i hoće krajem ovog stoljeća, ako mi ne budemo radili ništa...Nego, ko nas to zavadi? Pa, gde je to vekovno srpsko more, na koje Četnici i vizantijsko krivoslavlje ne izbiše ni 40ih, ni 90ih? A za koje ćute čke četničke kukavičke, kojima je Oluja tako maestralno zatvorila usta, da ga niti ne pominju od 95g a letuju u Grčku ili Albaniju... šta je drugo preostalo Srbima posle 95g sem laži i mržnje, šta drugo imaju, šta drugo mogu?

+0 -55

0 Одговора

Iva

04.07.2022 16:37

Braco Hrvati..komsije..pobogu sta vam je??? Sto ste se toliko izbezumili od straha? Polako, polako, pa odjednom sve dodje na svoje mesto, ne vredi se jediti zbog toga😂😂😂

+56 -3

1 Одговор

Čekaj

04.07.2022 17:36

Ko je tu u strahu, Hrvati koji su NATO ili Srbi za koje svi komšije u okruženju čekju samo da se zarati da im vrate za ono 90ih? Zamisli kako je onima koji žive u genocidnoj RS?

+3 -53

1 Одговор

Јованка

04.07.2022 20:27

Ми живимо одлично и без страха, хвала на бризи. А ти настави да се трујеш твојим јадом и немоћи. Глупости и неистине не вријеђају. Живјела слободарска Српска Република!!

+47 -0

1 Одговор

Iva

04.07.2022 23:56

Zivela slobodarska Srpska Republika❤ Puno pozdrava iz vaseg Beograda✊ Ps- i mi smo ovde u istom raspolozenju...😉

+22 -0

0 Одговора

milorad

04.07.2022 17:57

Напиле се вашке крви па побеснеле.

+31 -1

0 Одговора

Iva

04.07.2022 18:48

Idi bre covece s milim Bogom, kakvo te crno ratovanje spopalo? Vi hrvati ste sad u NATO paktu, a to je jedna vrlo, vrlo miroljubiva organizacija, vidis valjda i sam da im ne pada na kraj pameti da ratuju🤣🤣🤣 Inace koja RS? Mislis Republika Srbija😊

+32 -0

0 Одговора

db

04.07.2022 20:04

A NATO treba da je sila - pa što nije ? Kakva je to propala sila ?Da silni su da sa 10 km visine ubijaju decu na noši -to im je maksimalni učinak , a inače sve gde god da su stigli , napustili su . NATO su štetočine , žohari i takav tretman treba da imaju . Vidim ove mišljenja nekih sumanutih Kroasana -ne znate , ne umete i loše ste izabrali. Bili ste država dok su vam Srbi pravili državu i državnost , a sada ste krpa. Brišu s vama podove i cipele . Prihvaćeni ste kao lopovi u EU . Jednom godišnje zaradite neku crkavicu pa vam sline cure cele godine . Sve znamo , i šta mislite i šta radite i čemu vredite ! Jadno je to imati nekakav izmišljeni narod i krasti tuđe velikane i istoriju , ali vi se ne tidite ničega . A to o prosečnim platama pričajte nekom drugom -znamo da taj prosek nećete za života videti u svom džepu.

+36 -0

0 Одговора

Velja

05.07.2022 07:27

To care Putine!

+25 -0

0 Одговора

Samo kažem

05.07.2022 15:08

Srbija ima najače internet ratnike nema im premca eh da ste takvi i u drugim stvarima ja kao hrvat bi rekao da ste uspješno drustvo ali nažalost niste mi hrvati smo daleko odmakli od vas lijep pozdrav

+0 -9

0 Одговора

Niđe veze

05.07.2022 21:44

Kako da ne 😄

+2 -0

0 Одговора

Повратак на вест