Јупитер - планета раста, обиља и експанзије - коначно се враћа у свој матични знак Риба по први пут у 12 година (осим врло кратког боравка у мају).

Као највеће планете у нашем соларном систему, Јупитерови транзити имају прилично велики утицај на нас, и, на нашу срећу, сви ми можемо да доживимо овај транзит негде у нашим наталним картама.

Фото: Профимедиа

 

 

Иако неће свима донети исту судбину, Јупитер у Рибама 2021. ће највише утицати на четири хороскопска знака: Близанце, Девицу, Стрелца и Рибе.

Док се Јупитер враћа у променљиви водени знак Риба 28. децембра, променљиви знаци могу очекивати да ће осетити његове ефекте највише пошто Јупитер влада основним кућама сваке њихове карте рођења.

Ево где Близанци, Девица, Стрелац и Рибе могу да очекују да се ова експанзивна енергија оријентисана на раст појави у њиховим животима до 27. октобра 2022:

Близанци

Као радознали, ментално веома активан знак зодијака, Јупитерова експанзивна природа оријентисана на знање ће утицати на вас на изузетне начине.

Улазећи у вашу 10. кућу каријере и имиџа у јавности 28. децембра, Јупитер у Рибама обећава да ће вам помоћи да се упустите у нове и узбудљиве професионалне подухвате.

У својој каријери настојите да се континуирано прилагођавате и развијате, а како се Јупитер креће кроз знак свог домицила, ваша жеља да доследно учите нове ствари на свом професионалном пољу биће у потпуности подржана.

Ако сте били жељни велике промене у каријери, сада је време за то.

Научићете много о себи и послу који обављате током овог транзита.

Фото: Профимедиа

 

 

Девица

28. децембра Јупитер ће се преселити из ваше шесте куће посла и здравља у вашу седму кућу романтичних веза и партнерстава, што ће подстаћи експанзиван раст и створити изузетне прилике у овој области.

Пошто су Рибе ваш сестрински знак, ова енергија вам се може чинити веома непознатом, али то је само утицај који вам је потребан да уравнотежите своју природу оријентисану на детаље.

Ово је време да дате приоритет везама које сте можда пропустили ове године, тако да, ако сте били жељни да потенцијално почнете да излазите (или продубите тренутну везу), Јупитер ће вам радо помоћи.

Моћи ћете у потпуности да искористите ову енергију до маја 2022, када ће Јупитер накратко уронити у Овна.

Али, за сада уживајте у расту који ће ваши односи доживети.

Стрелац

Јупитеров ће улазак у Рибе 28. децембра ускладити и подржати вашу експанзивну, оптимистичну природу у великим стварима, тачније у вашој четвртој кући дома и породице.

Склони сте да дајете предност својој личној слободи над свим осталим, али овај транзит ће вас навести да процените своју одлуку.

Да ли имате потребну стабилност да бисте могли слободно да лутате?

Како вас је ваш однос са породицом потенцијално спутавао?

Како се неке од ових тема појављују током овог транзита, сигурно ћете моћи да успоставите извесну сигурност у свом приватном свету.

Фото: Профимедиа

 

 

Рибе

Како се Јупитер пресели у вашу прву кућу самоизражавања 28. децембра, вероватно ћете искусити ефекте овог транзита највише од свих.

Пошто је Јупитер такође владар ваше карте, раст и ширење које ће се десити ћете јако лично осетити.

Ово је време духовног буђења и повећане самосвести које ће довести до тога да се магла коју сте осећали у вези са својим доживљајем себе потпуно слегне.

Ово је ваше време да се упустите у ново животно поглавље и поново откријете ко сте.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".