Сашка ради као водитељка на једној спортској телевизији, а шира јавност имала је прилику да је упозна 2017. године када је изабрана за прву пратиљу Mis YU такмичења, а према речима извора, пар се упознао преко заједничких пријатеља. Сашка и Ђорђе су у везу ушли пре 10 месеци, а заједнички живот отпочели су пре три месеца.

- Сашка и Ђорђе се познају већ неко време, али никада нису били блиски. Крећу се у сличном друштву, због чега су се виђали на разним слављима. Физички су се допадали једно другом, али нису имали прилике да се добро упознају, тако да је све остајало на површном познанству - рекао је извор, и открио како је дошло до зближавања спортисте и водитељке.

Фото: Танјуг/Драган Кујунџић

 

- Највише их је зближио посао. Сашка је радила као водитељ забавног програма, али увек се интересовала за спорт, и то их је највише спојило. Јако кратко су се дружили, брзо су ушли у везу. Већ 10 месеци су заједно, видели су да сјајно функционишу, па су пре три месеца одлучили да отпочну заједнички живот - испричао је извор, и открио да се нова снајка одлично слаже с осталим члановима породице Ђоковић.

- Иако су сви били у шоку и мислили да журе, Ђорђе и Сашка су били одлучни и уверили су све да ће њихова веза успети. Сашка је упознала Новака и Марка и одлично се слажу. Прихватили су је и драго им је што је њихов брат срећан. Њена породица је такође одушевљена Ђорђем, јер је он јако културан и лепо васпитан дечко који се дивно понаша према Сашки. Њој је јако битно то што Ђорђе има разумевања за њен посао, и што је ни у чему не спутава. Једним делом због њега је и одлучила да у новембру пређе на спортску телевизију и опроба се као спортски новинар. Сада су и пословно много ближи него раније - објаснио је извор, и додао да ће, уколико наставе овим темпом, Ђорђе и Сашка ускоро стати на луди камен.

- Код њих се све одвија невероватном брзином, брзо су почели да живе заједно, никога не би изненадило ни да одлуче да се ускоро венчају. Засад се идеално слажу и нема препрека да своју везу подигну на виши ниво.

Сашка је недавно у интервјуу рекла да жели да када каже судбоносно „да“ то буде за цео живот.

Фото: Н. Скендерија

 

- Често причам о томе како замишљам своје венчање. Желим да буде лето и лепо време, романтично и уз беле руже. Волела бих да пева Саша Матић. Може бити и на мору. И да је муж онај прави, не желим да се играм брака и удајем више пута - рекла је она тада.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".