Ован

Јануар ће за вас бити успешан али само ако се дистанцирате од оговарања по ћошковима и непотребним дружењима са колегама. Радите на себи, смишљајте нове идеје, и онда их предолжите надређенима. Када промените фокус тада новац долази до вас. Само полако, без журбе . Старија колегиница вам ће вам дати добар пословни савет, слободно га прихавтите.

Фото: Депозитфото

 

Бик

 
Вама предстоји леп новчани месец. Пристиже вам попвишица коју не очекујете. Неким Биковим стоји и промена радног места. Која год опција да буде биће у вашу корист. Немојте веровати у сваку причу коју чујете, јер ће окружење покушати да вас увуче у зачарани круг оговарања.
 

Близанци

 
Енергија јануара вама донекле не прија. Не прија вам комуникација са окружењем. Ваше најјаче оружје а то је упараво комуникација сада може криво да се протумачи. Савет је да се ослоните само на себе, да темљно радите ваш посао и све ће бити у најбољем реду и у миру. 

Фото: Депозитфото

 

Рак

 
Бићете растрзани између пословног и приватног живота. Неће бити изненадних неповољних ситуација, али темпо који креће од јануара за вас ће бити напоран. Доносићете посао кући што ће се негативно одразити на породични живот. Стрпите се да овај месец прође и сигурно долази много растерећенији период.
 

Лав

 
Каријера је нешто што вас чини "живим". Овај месец ће бити мало релаксанији од децембра али и даље ћете вући репове када је нагомилани посао у питању. Савет је да јасно и прецизно затражите помоћ од колега тј да расподелите посао. Ако не нађете заједнички језик тада се обратите надређеном јер ћете добити "зелено светло".

Фото: Профимедиа

 

Девица

 
Вама јануар доноси један леп и опуштен период. Ви сте све завршили у претходној години и "чиси" улазите у 2022. Имате прегршт идеја, како да унапредите посао и право је време од полаовине јануара да их изнесете. До тада а верујем да већ и јесте све лепо детаљо разложите у својој глави да будете  100% у сваку реч и мисао.
 
 

Вага

 
Јануар је за вас месец финасијског добитка. Али само се добро припазите да тај новац не уложите у бизнис који нисте до најситнијег детаља разрадили. Постоји могућност да особа са којом желите да развијате бизнис није 100%искрена према вама.
 
 

Шкорпија

 
Месец који од вас очекује да се одморите! Без журбе, радите таман колико морате јер вас од наредног месеца чека увећање посла тј обавеза. То свакако доноси и већу плату али и много више рада. Вас интуиција ни овај пут није преварила! 

Фото: Профимедиа

 

Стрелац

 
Месец од кога ви очекујете пуно са пуним парвом. Сада слободно таржите боље услове рада, више слободе у доношењу одлука. Цела претходна година је била у знаку доказивања, и ви се јесте докалзали и сада тражите све што вам припада.
 

Јарац

 
Каријера је за вас све. Ви сте одговорни и вредни и радни. У јануарау за вас нема "зиме". Верујете у себе и своје идеје. Једино тако са пуним поверењем у себе ви долазите до великог успеха. Јануар је одличан месец да покупите тј да наплатите све своје заслуге.
 

Водолија

 
Уовом мсецу ви можете да одахнете. Атмосфера на послу ће бити лепа, односи са колегама фер и лепа проточна енергија. Кризе су прошле и ви сте се пронашли у вашем радном окружењу. То виде надређени, очекијет похвалу од њих као повећање финансија.

Фото: Профимедиа

 

Рибе

 
Време пред вама је време у коме можете све, али заиста све. Било би добро да размислите о неком додатном курсу или да можда чак и промените посао. Немојте се плашити јер су звезде заиста на вашој страни. Рибе које се баве уметношћу ће посебно бити успешне у јануару.
 
(Магазин Новости)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".