Нико није остајао равнодушан када се она појави, а многи су је називали "фаталном женом". Многе њене колеге су више пута то истицале, мада ни Лепа не крије да је била једна од најпожељнијих певачица са домаће јавне сцене па се својих девојачких дана са радошћу сећа.

- Нормално је да су ми се удварали када сам била млада, па нису ме сигурно заобилазили. Ја нисам могла да се одбраним од мушкараца! На свакакве начине су ми прилазили, па као и данас овим младим девојкама, а ја сам само бирала овог хоћу, а овог нећу - рекла је Лепа кроз смех.

Фото: sarics

 

Међутим никада није имала специјалне критеријуме када је реч о мушкарцима, већ је било довољно само да њено срце заигра.

- Најважније ми је било да ми се свиђа. Могло је да се деси да ми се удвара њих 20, и ја их само заобиђем и паднем на двадесет првог - открила је певачица.

Фото: Сарић С.

 

Познато је да све чешће девојке прве прилазе мушкарцима, те је Лепа испричала да ли је то било актуелно и када је она била млада.

- Сигурно да то тада није било модерно, данас је све на извол'те. Зато бракови више и не трају, то се све изгустира за месец дана. Девојке сада трче за мушкарцима више него они за њима. То у моје време није било. Ми девојке смо можда некада и пожелеле, али нисмо смеле од родитеља и браће, плашиле смо се да то урадимо. Ма све је било другачије верујте ми - испричала је Лепа.

(Гранд онлајн)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".