Ожењен је певачицом Николијом Јовановић са којом има две ћерке и живи мирним животом, а мало ко зна да је са 19 година за длаку избегао смрт.

Како се својевремено наводило, Реља је као матурант угоститељско-туристичке школе био упуцан хицем из пиштоља у стомак. Све се одиграло 2008. године када је наводно вређао другарицу револвераша Милоша Ивановића, познатијег под надимком Мишко Пацов.

Након пуцњаве хитно је пребачен у Ургентни центар, где је оперисан а лекари су борећи се за његов живот били приморани да му одстране бубрег и слезину. Нападач је одмах ухапшен.

Како је једном приликом и сам Реља испричао, због овог немилог догађаја он није уписао глуму на ФДУ. Прошао је у првом кругу али су се, по његовом мишљењу, многи плашили да физички неће бити спреман за такав корак, па није примљен. Он је касније завршио глуму приватно, али му је и данас остао жал што се више није бавио тим послом.

- Тог 22. маја 2008. године био сам у кафићу са другом и две другарице. За столом поред нас седео је неки човек који је имао четрдесетак година. Био је видно пијан. Све време је добацивао мојим другарицама, тражио је од њих да му играју на столу, на шта сам ја одреаговао - испричао је једном приликом.

- У вербалној расправи у којој сам бранио своје другарице конобарица нам је рекла да изађемо из локала јер мора да затвори. Кренули смо напоље и он је у том тренутку извадио пиштољ и наслонио ми га на главу. Не знам ни сам како сам успео да спустим оружје и само се сећам стравичног бола у пределу стомака. Пао сам на земљу и изгубио свест. Пробудио сам се у Ургентном центру.

Због тешке повреде абдомена Реља је у болници провео месец дана.

- Десет дана био сам у шок-соби са двадесетчетворочасовним надзором медицинског особља. Морали су да ме оперишу јер је метак повредио виталне органе. Велику захвалност дугујем професору Ђукићу који ме је оперисао и све време водио мој случај. Ни данас не знам како бих му се одужио за све што је учинио за мене.

Нападач је ухапшен већ после неколико сати, недалеко од места несреће. Касније је осуђен на шест и по година затвора.

- Сваком желим добро, па и том човеку, ако уопште може да нађе начин да живи са тим што ми је урадио ‒ поручио је Реља Поповић тада за медије, преноси "Сторy".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".