Осим тога, са собом носи неке карактеристике, с обзиром да се састоји од низа бројева 2112 који имају посебно нумеролошко значење.

Када се саберу бројеви из овог датума, на крају се добија број 6 - хармоничан број који нас доводи у синхроницитет са природом.

Број 6 означава комплетност и постизање врхунца на одређеним животиним пољима. Време је за прелазак из једног у потпуно друго животно стање. Сада је тренутак да искористите све оне важне лекције и поруке из претходних искустава.

Фото: Профимедиа

 

 

У низу 2112 двојка представља број који нас подстиче да се фокусирамо на праве вредности, планове и животне стратегије. Број 2 нас подстиче да помажемо другима, посветимо се енергији љубави и урадимо оно што је неопходно како би се неки снови заживели. Такође, ово је број моћне женске енергије, па нас очекује дан испуњем љубављу, брижним моментима и нежношћу.

С друге стране, јединица је број који симболизује нови почетак, тренутак када окрећемо нову страницу у животу и покушавамо ствари да сагледамо из другог угла. Овде велику улогу има и зимска краткодневница која 21. децембра доноси најдужу ноћ, а из ње произилази највеће буђење. Загледајте се унутар своје душе, пробудите сопствене успаване моћи и оживите део себе који ће помоћи да остварите напредак.

Овај дан је идеалан дан да размислите о томе како да остварите своје циљеве и коначно уживате у њиховим плодовима.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".