Милица ће данас свом сину уприличити рођендан у једној дечијој играоници, где ће уживати са својим другарима, а она је јуче на Инстаграму поделила њихове заједничке фотографије и исписала дирљив текст, који је изазвао бројне реакције, поготово жена које су мајке. 

 

 

- Гледам те како сада безбрижно спаваш поред мене и кроз главу ми пролази хиљаду мисли... Теби ће 4. рођендан, а ми скоро пет година живимо живот заједно. Слажем се да тада исти тај живот добије неки нови смисао тебе, сине мој, тебе... Накратко некада одвојени јер мама увек оде да се бори за тебе, за нас, да ти не фали длака с главе, да све имаш и да будеш најсрећније дете, да ти надокнадим све оно што ја нисам имала и научим да треба да будеш и израстеш у доброг човека. Мој си шампион, мој си цар, мој борац, моја љубав, моја срећа, мој живот, моје све - почела је Дабовићева своје обраћање, уз свој и синовљев приватни фото-албум.

- Опет, знам да уживаш с баком и деком док мами игра и увек бије неке битке због нашег бољег сутра, знам то, па ми је мало лакше, али маму заувек боли што сати без тебе пролазе и прођу, а не могу време да вратим или надокнадим. Нисам тај суперхерој, а ти их толико волиш... Желим да те чувам од свега... Дисао си у мени као шта ја сада дишем гледајући тебе и дајеш ми снагу која се не може упоредити ни са кометама, метеорима, планетама! Ти си ме оживео. Видим те и не помишљам више на оне глупости, него се само захвалим Богу што те живим! Даћу све од себе да те научим да цениш мале ствари, поштујес своју мајку, старије од себе, да вредно радиш, учиш и тренираш, да се бориш и да никада не одустајеш, научићу те да делиш ред чоколаде на четри коцкице, да помажеш људима у невољи, да будеш пример и да, ако те икада неко ударили или повреди, вратиш три пута јаче! Хвала ти сине мој на предивне 4 године живота, најтеже су и најлепше за ових скоро 40 мојих! Поносна сам на нас!

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".