Опсадно стање у Улици цара Душана окончано је одвођењем јутјубера у Клинички центар, где се и сада налази, а наводно се и неколико дана пре тога чудно понашао. Према незваничним сазнањима, јутјубер, који има на хиљаде пратилаца на "Тик-току" и "Инстаграму", последњих година је, наводно, имао проблема са коцком, али и са зеленашима од којих је позајмљивао новац, а од смрти оца његово понашање постало је још чудније.

Тог јутра Ђукића је телефоном позвала мајка, која живи у Апатину, одакле се и Даниел преселио пре неколико година у Нови Сад, и у разговору јој је син деловао чудно.

Фото: Љ.П./Дневњак

 

- Мајка је брзо стигла у Нови Сад, али у синовљев стан, који су му купили пре неколико година, није могла да уђе - наводи извор "Новости" близак истрази. - Син јој није отварао врата, па је она, уплашена и узнемирена, позвала полицију.

Тада је почела десеточасовна драма испред и у згради у Улици цара Душана, чији је део био блокиран за саобраћај. Испред су све време били ватрогасци, Служба хитне помоћи и полиција, а ангажован је и преговарач. Ђукић је одбијао да комуницира са било ким, а повремено је излазио на застакљену терасу, певао и добацивао окупљенима. Чак је све снимао и то постављао на друштвене мреже.

Фото: АТА имагес

 

 

- Наводно је родитељима пре око две недеље саопштио да има велики проблем, јер је позајмљивао новац и да не може да га врати - наводи даље наш извор упознат са ситуацијом. - Отац, који је радио у једној банци у Апатину, и који је и раније сину јединцу помагао да реши новчане проблеме, вероватно више није могао да издржи тај притисак и одлучио се на самоубиство. Губитак оца је, претпостављамо, сломио Даниела, па је и он у једном тренутку одлучио да себи одузме живот.

За јутјуберову породицу кажу да су дивни људи и да су били посвећени свом сину јединцу.

Није било последица

ПОСЛЕ десеточасовног ангажовања припадника Министарства унутрашњих послова, тридесетшестогодишњи Новосађанин, који је, закључан, претио самоубиством, безбедно је евакуисан из стана, саопштила је у понедељак Полицијска управа у Новом Саду. Око 19 часова полиција је успела да, без икаквих последица, из стана изведе човека који је, затим, збринут у Клиничком центру Војводине.

(Новости онлајн)