Како истиче, он је власник неколико некретнина од чега је последња пентхаус који је прошле године купио у Доминиканској Републици. Миле признаје да је протеклих година себи уплаћивао стаж у Србији, Босни и Немачкој, те да ће након повлачења са музичке сцене имати три пензије.

- Прошле године смо купили пентхаус у Доминикани, искрено, ја га још увек нисам ни видео. Марта и Елена су тренутно тамо, жена је била задужена за опремање стана, на мени је било само да искеширам новац - кроз смех је рекао Миле за "Ало!", који не крије да је себи обезбедио лагодан живот и када престане да се бави музиком.

- Наш посао је врло неизвестан и потребно је на време штедети. Ја сам себи уплаћивао стаж и доприносе, тако да ћу имати три пензије, српску, босанску и немачку. Нису то велике суме новца, али накупиће се. Такође сам купио и неколико некретнина, то кад се споји биће ми довољно за леп живот - рекао је певач који тврди да су многи певачи због непромишљености завршили на рубу егзистенције.

Фото: Д. Мишић

 

- Током пандемије много мојих колега је завршило малтене као социјални случај, и то углавном јер нису пазили док су имали новац. Наравно, нико од нас неће паре понети у гроб, ја сам веома галантан. Сваки таксиста у граду ме зна, увек остављам добре бакшише јер сматрам да не можеш добити док не даш - рекао је Миле, који не крије да је врло везан за породицу коју финансијски помаже.

- Има два брата и сестру и њих помажем, јако је битно одржавати породичне везе. Моје село је било без пута, ја сам држао концерте и дао сам део новца општини како бих помогао у асфалтирању. Никада нећу тамо живети, али често идем у Босну и имам доста земље тамо.

Фото: Јутјуб принтскрин/ AmiG Show

 

Миле истиче да његова жена није љубоморна на девојке које му се набацују.

- Марта супер реагује на девојке око мене, каже: „Док те јуре рибе и мени ваљаш, добар си“. Кад њу зову фрајери, ја се у то не мешам, док је зову, ваља - кроз смех је рекао певач.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".