Деведесетих је његов изглед у више наврата био и прилично егзотичан.

Године 1997. освојио је и незванчну титулу за нај имиџ, а у листу "Сабор" је то пропраћено цртицом у тексту који је писао о најзначајнијим догађајима у години на измаку.

Фото: Архива ТВ Новости

 

"Нај имиџ имао је Митар Мирић. Због траке око главе поредили су га са Касандром. Његова кожна светлуцава, златна одела као и друге детаље креира супруга Сузана. Уз све то иду и специјални детаљи - мобилни телефон у џепу од прслука, којег облачи на чупаво балканско мачо тело", писало је у издању "Сабора" из 22. новембра 1997.

Раније те године, Митар је у краткој изјави проговорио о свом "кам беку" на естраду после краћег одсуства са сцене.

Фото: Архива ТВ Новости

 

 

Месеци су пролазили, а о Митру Мирићу се мало тога чуло. Као да је у земљу пропао! А онда је песмама са недавно изашлог албума, али и новим имиџом повратио високи рејтинг који је и имао на естради.

- Доживео сам потпуни кам бек! Драго ми је што се песме, а нарочито "Ја не живим овде", високо котирају на топ листама. Међутим, за обожаваоце имам још једно изненађење! На наговор режисера Срђана Драгојевића, појавићу се у филму "Ране" који се снима ових дана. Могу само да кажем да није реч о глумачкој улози, а о чему се ради видеће публика на премијери филма.

(Архива ТВ Новости, "Сабор", 29. септембар 1997.)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".