По Каћу и Катју је стигао поносни тата са Каћином сестром који није скидао осмех са лица.

- Најсрећнија сам на свету, овај осећај не може да се опише речима. Не можемо још да кажемо на кога личи, ја се надам да личи на мене а да има плаве очи. Не плашим се ничега, једва чекам да дођем кући. Највише ћу ја проводити време са бебом, ту је и моја свекрва, моја мама, Марко. Марко је плакао, то су емоције које се не могу описати - рекла је Каћа.

 

Иначе, предивну вест популарни пар објавио је на друштвеним мрежама, а новопечени тата је пред новинаре изашао у мајици на којој пише "Добродошла Катја".

- За Катарину и мене је ово најважнији дан откад смо се родили. Беба и Катарина су добро, најпоноснији сам отац на свету. Имала је преглед јуче ујутру, одвезао сам је, рекла су да остаје. Одмах сам знао да ће бити тај дан. Породила се у приватној болници. Отишао сам са Каћином сестром и кумом у кафић, после сам морао на тренинг. Добио сам од Мистера слободно да не идем на утакмицу, поздрављам их да јер су добили.

Фото: АТА имагес

 

 

- Нисам видео још бебу и Каћу због короне, чекам да изађу у понедељак. Каћа је желела да ради, то је наша приватна ствар зашто смо крили. Све је спремно за долазак бебе. Први су ми исцепали мајцу Бојана сестра, Катаринина сестра, и мој кум. Било је суза кад ме Катарина звала, кад сам видео бебу - изјавио је новопечени тата за "Старс".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".