Вељкова мајка је открила да је била затечена када јој је син саопштио с ким је у вези.

- Долазим ја са посла, Вељко се вратио са Златибора без ствари. Ја га питам: 'Вељко, где су ти ствари?', он каже: 'Ја се враћам поново за Београд'. Питам га зашто, а он каже: 'Ја сам дошао да ти кажем пре него што се сазна и пре него што новине почну да пишу да сам ја у вези са Верицом'. Ја сам ту затечена. Наравно, причали смо о томе, ја кажем, ако је то то што ти тражиш, да те неко разуме, да сте се нашли, да неког волиш, онда у реду. Ако је нешто друго, онда добро размисли. Ја сам спремна да новине пишу, да ме на послу питају, да ме гледају улицом кад идем, а јеси ти спреман да ће теби да се дешава то и још много горе? Он је рекао да јесте, сутрадан је отишао и тако је та прича кренула - испричала је Вељкова мајка у емисији "Док анђели спавају" и открила да није знала на који начин да то саопшти свом супругу Лазару, Вељковом оцу.

Фото: Н. Скендерија

 

- Лазар је био на Златибору, ја нисам сад знала како то да му кажем, он није здрав човек да му саопштим тек тако. Међутим, он је осетио да имам нешто да му кажем. Рекла сам му, он је одмах рекао: 'Па шта има, везе, то није ништа'. И јако је волео Верицу. Увек је стварно био према њој 'где си, снајо моја, шта радиш', често је знао да је зове. Знао је он њих да зове када се не јављају, да види шта раде. Верица је, сви знамо, ко је и шта је, а ја не улазим у њихов однос, не питам, више нисам питала од првог пута, они знају. Кад су срећни, срећни су, кад нису, ја не знам и готово - рекла је Вељкова мајка.

Фото М. Анђела

 

Верица је недавно у истој емисији причала о односу са Вељковим родитељима.

- Заиста сам имала срећу када су Вељкови родитељи у питању. Његов покојни отац Лазар је био диван човек. Вељков тата је био сликар, мајка Душанка му је економиста, радила је у СУП- у, сада је у пензији. Млађи су од мене - отац четири, мама две године. Вељко је баш овакав због својих родитеља. Није уобичајено да се син јединац ожени са 35 година старијом, а да његови родитељи не кажу 'не' или 'нећеш'. Знали су да не могу да му забране. Његова мајка је била свесна да ћемо бити у новинама, а његов отац ме је гледао као своје дете. Када смо боравили у Врднику, када би неко позвао Лазара он би рекао 'не могу сад, ту су ми деца', мислећи на мене и Вељка. Ја сам га звала Лаки, био је фантастичан. Вељку је рекао да буде срећан са женом коју воли и да не треба на силу да се жени да би имао деце - изјавила је креаторка.

(Док анђели спавају/Спутњик Србија)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".