Како Курир незванично сазнаје, З. М. (49) из Ковиља, управљао је путничким возилом "рено лагуна", словеначких регистрација. Он је због вожње неприлагођеном брзином изгубио контролу над возилом и прешао у траку намењену за саобраћај возила из супротног смера.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

"Том приликом је ударио у путничко возило 'шкода суперб', београдских регистрација, којим је управљао И. И. (33) из Раткова, а чије је возило ударило 'ауди А3' , новосадских регистрација, за чијим воланом је био М.К. (53) из Новог Сада. Возачи су алкотестирани, нису имали алкохола", каже извор Курира.

За сада није познат степен повреда које су задобили возачи З. М. и И. И., као и путница у његовом возилу И.И. (29) из Раткова, који су превезени у УКЦ Војводине.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

"Призор је био језив. Аутомобили смрскани, мислили смо да нема живих како је то изгледало страшно. На сву срећу, чули смо да су само неки задобили повреде и то не тешке, што је хвала богу невероватно, када се погледају кола", каже један од возача који се затекао на том делу пута, где се догодила несрећа.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".