Уместо гала журке, Цеца је организовала романтичну вечеру само за њих двоје.

- Иако су многи мислили да ће Цеца и Богдан направити журку, њих двоје су желели да интимном вечером обележе годину дана љубави. Одлучили су да то буде поред базена у Цециној вили на Дедињу. Одустали су од вечере у ресторану како би избегли знатижељне погледе. Хтели су да уживају једно у другом - рекао је извор близак певачици.

Фото: АТА имагес

 

- Цеца је од своје куварице наручила посна јела, јер она и Богдан посте цео Божићни пост. Наравно да је спремила и поклон, али није хтела да ми открије о чему је реч.

Певачица не крије да је после много година коначно срећна у љубави:

- Заљубљена сам! Па, сме и Цеца да буде заљубљена! Али, не волим да експонирам приватни живот. И другим људима се дешава љубав, зашто не би и мени. И ја сам од крви меса - рекла је певачица и додала да сваког дана слави љубав са Богданом.

Фото: АТА имагес

 

- Нама је сваки дан као годишњица. Лепо ми је у вези, срећна сам и задовољна. И он такође. То је најбитније.

Иако је срећна у љубави, Цеца не планира да стане на луди камен. И она и Богдан су имали прилику да буду у браку и схватили су да тај папир није гаранција ни за шта.

Фото: АТА имагес

 

- Што бих се удавала?! Папир само квари срећу. Ја сам се удавала, видела сам да то може да буде сјајно, прелепо, фантастично, али мени сада папир апсолутно не значи ништа. Хоћу да се забављам - искрена је фолк дива. 

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".