Станија се појавила на снимању новогодишњег програма на "Пинку", а том приликом је открила да је хонорар који је уложила у пентхаус који се налази у Руми купила од новца који је добила од ријалитија, али од недавно продатог стана.

Фото: Инстаграм принтскрин/станијадобројевиц

 

- Јесте, од "Задруге 2" и од мог претходног продатог стана. Када ме позову, вратићу се, тамо на пролеће, мислим да нисам потребна, прича се завртела - прича Станија, па додаје:

- Видим да су Далила и Дејан на корак помирења, Маја је ухватила Цара, сад видим да јој убацују бивше момке. Ја јесам Мају припремала за улазак, издоминирала је, баш како смо и планирале, она је емотивац, ја сам то знала, требала је да буде соло играч, да их врти око малог прста. Неко уђе у ријалити да стекне име и популарност, неко више воли да буде у другачијем светлу.

Доста се у медијима спекулише о томе да ће Добројевићева ускоро стати на ,,луди камен" са Марком Марковићем, а причало се и да ју је Црногорац верио. Марковић је заголицао машту новинарима наговештајима да је Станија можда трудна.

- Што да не? Може и то полако! Ево, мало ћемо још да путујемо... Ево каже Марко, добацује: ,,Можда већ јесте, а ни не знате"! - рекла је Станија.

(Еспресо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".