- Шта треба да кажем после онога?! Шта год да кажем, они ће да се помире сутра, ја стварно немам речи. Не оправдавам такво понашање ни њено, ни његово. Ако неког волиш, такве ствари не смеш да изговараш никоме, ни у лудилу! Па, на шта оно личи?! И ако буде оних посета за Нову годину, ја треба да дођем тамо, а ти треба да ме погледаш у очи?! Како?! - рекао је Таки за Пинк.рс

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

Посебно га је испровоцирало Царево признање да га је срамота што му је Маја била девојка.

- Маја му је била добра када су га сви оставили у Београду, кад је био без игде икога, а сад га је срамота што је са њом? Шта рећи.

- Чим ми буде дала знак, ја ћу да кренем у напад и да кренем са изношењем прљавог веша. Имао сам лепо мишљење о њему, али... Његов такав језик - не иде, стварно! Скренуо сам Маји пажњу да пази, да је не вређа, и ево шта се дешава. Ја имам женско дете, бавио сам се чиме сам се бавио, па ни тим девојкама, које су стварно биле то, никада тако нешто нисам рекао - закључује Таки.

Подсетимо, до бруталног обрачуна Маје и Цара дошло је данас поподне, током трајања радио емисије "Амнезија". У изолацији, где Цар борави као потрчко, њих двоје су се сукобили, због чега је обезбеђење морало да реагује. Хаос је настављен у радионици, где су једно другом уништавали личне ствари, а све време су се најгнусније вређали и претили једно другом. Ова драма завршена је раскидом, након чега се Маја из изолације вратила у Белу кућу, док је Цар остао у изолацији, где ће наредне дане провести заједно са Далилом, бившом девојком.

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".