Средином осамдесетих причало се да постоји нека "тајна веза" између ње и фронтмена Бијелог дугмета, Горана Бреговића, а будући да су њих двоје тада били велике звезде ова прича била је веома пропраћена у медијима и у јавности. 

Фото: Профимедиа

 

 

Ни Брена и Брега нису никада потврдили те гласине, а обоје су се трудили да приватни живот што боље сакрију од очију јавности. Међутим, у новинама су се појављивале њихове заједничке фотографије, али није било тврдњи о љубави, јер су могле настати и у пријатељским односима.

Хрватски Јутарњи лист је прошле године објавио фотографију за коју су у наслову најавили да 'потврђује тајну љубав Лепе Брене и Горана Бреговића'. Наведено је да се ради о фотографији коју су добили од анонимног извора, те да је снимљена 1984. на острву Шћедро које се налази уз јужну обалу Хвара. У време када је настала Лепа Брена је имала 23 године, док је Бреговић имао 34. Бренина каријера је ишла узлазном путањом, а Брега је већ био велика звезда. 

Гласине о њиховој љубави продавале су новине осамдесетих година, а један од наслова био је да је Брена ухваћена на Бреговићевој јахти, недуго након настанка поменуте фотографије. Наводно су и њене комшије из Новог Сада, док је тамо живела, говориле како су често виђали да је посећује човек који личи на Бреговића, а који јој је наводно увек долазио са цвећем и поклонима. 

Фото: Архив Новости

 

 

Приче су приче, а живот је живот. Брена и Брега данас су међу највећим звездама наше музичке сцене икада, остварени и успешни на свим пољима, и у одличним су односима. Он је 1993. у Паризу оженио супругу Џенану Суџуку с којом има три ћерке, док се Брена две године раније удала за Слободана Бобу Живојиновића с којим и данас ужива у великој љубави. 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".