После поменутог инцидента, Антонијевић је изјавио да је глумица додатно подстрекивала насиље, говорежи: "И ја бих га убила", али она то негира.

- Мене је у медијима напао бивши пријатељ, и то у тренутку моје велике премијере. Овакву филмску улогу нисам имала 12 година. Напао је једну жену, незаштићену. То довољно говори и о нашем друштву, које је тако нешто дозволило. Говори и о односу према женама, генерално. Данима сам трпела медијско злостављање, а увече сам сломљена од свега излазила да се поклоним пред публиком у Чачку, Врању, Бањалуци. Не бих да будем патетична, али неистине боле као живе ране - рекла је глумица, која због судског процеса не може да износи детаље инцидента.

Фото: АТА имагес

 

- Судски процес је у току и по савету адвоката не смем да износим детаље. Моја једина грешка је што сам била у исто време на истом месту - изјавила је.

Када је у питању њен пословни, али и лични однос са Предрагом Антонијевићем, Катарина је за "Hello" рекла:

Фото: Танјуг/Драган Кујунџић

 

- Зна он добро зашто ме више није било у "Убицама", па и цела екипа са којом сам сарађивала, као што добро зна зашто се десио инцидент у Нишу. Али, сигурно није био због мене и мог хушкања. Антонијевићеву породицу познајем и поштујем. Његова покојна сестра Кетрин била је дугогодишња пријатељица и мени и мојој рођеној сестри. И он ми је некада био пријатељ, бар сам тако тада мислила. Због свега тога никада не бих изговорила оне неистине које ми је приписао. То и није мој речник. На крају крајева, на снимку се јасно виде моји покушаји да их раздвојим.

Подсетимо, глумцу Драгану Бјелогрлићу, против кога је 26. новембра Основно јавно тужилаштво у Нишу подигло оптужни предлог због кривичног дела насилничког понашања и затражило затворску казну од шест месеци, највероватније ће се судити у Београду.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".