Он је истакао како је Кика три године била жртва сајбер насиља.

- Мхм, шокирани сте? Ух, катасторфа! Па откуд то? Боже, шта јој би! Било би супер кад бисте били тако шокирани и коментарима које сви добијамо, а које је она последње три године добијала свакодневно - "умри", "Дабогда погинула", "желим ти све најгоре", "разболи се", и тако даље - почео је Лука.

 

- Па она драма са Бака Прасетом, где сте јој се усе**вали у живот заједно са њим. Не знате за границу, де*или мали и велики. Тастатура је, нажалост, омогућила сваком имбецилу да остави коментар и пљуне на некога.

- Сви ми добијамо свакакве коментаре, углавном "огугламо" на све то. Међутим, желели то да признамо или не, дође моменат када се накупе сва та с*ања која истипкате, изговорите, снимите. Језиво је шта сте све у стању да напишете. И сад, када је девојка поклекла пред свим увредама, псовкама, нападима, омаловажавањима, сад је шок, сад је дивна, сад је јадна и сад је анђео... - поручио је Кривокапић.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @krivokapic_luka

СОС телефон за помоћ особама које размишљају о самоубиству

Број 0800/309-309, опција 1, СОС телефон је који ради 24 сата, а на који се јављају стручњаци за спречавање самоубиства - лекари Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић".

Служба ургентне психијатрије прима пацијенте 24 сата без заказивања, без књижице и без плаћања, а Центар за ментално здравље од 9 до 18 прима без заказивања.

Уколико вам је потребна помоћ, сваког дана можете позвати и волонтере Центра "Срце" од 14 до 23 часа на број телефона 0800-300-303 или им се обратити мејлом на vanja@centarsrce.org, као и преко чета на сајту www.centarsrce.org.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".